2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست
اگر منظورتون تاپیک هست بزنید رو نوشته من که ابی هست    اینجا بزن عمومی باز میشه سمت راست موضوع جدید رو بزن

سلام خانم تهرانی عزیز

مشکل تاپیک حل شد ، الان نمیتونم تاریخ تولدمو وارد کنم میگه نام مستعار تکراری است ، نام مستعار هم فعال نمیشه بخوام تغییرش بدم

سلام خانم تهرانی عزیزمشکل تاپیک حل شد ، الان نمیتونم تاریخ تولدمو وارد کنم میگه نام مستعار تکراری است ، نام مستعار هم فعال نمیشه بخوام تغییرش بدم

سلام نام مستعار رو نمیتونی عوض کنی ، تاریخ تولدت رو بگو درست کنم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نی نی یار محترم.

من کاربری قبلیم اسمش mehrasa بودبرای اردیبهشت ۹۵ اما چندروز پیش نتونستم با این اسم وارد سایت بشم و مجبور شدم این کاربری جدیدو بسازم.

الان میخوام همون کاربری قبلیم برگرده (چون کلی موضوعات مورد علاقه داشتم که الان ندارم! ) و کاربری جدیدم حذف بشه.

• چندروز پیش چون نمیتونستم وارد سایت بشم برای خانم تهرانی ایمیل زدم اما هنوز جوابی نگرفتم
  • متشکرم که به مشکلم رسیدگی میکنین

مسئولین محترم سایت لطف میکنین بگین چطور باید پستی که فرستادمو میتونم حذف کنم ؟ یعنی سایت به این بزرگی یه گزینه حذف پست ندارههههههههه ؟!!!!! اگه نداره لطف کنین همه پستهای منو از سایتتون حذف کنین

سلام نی نی یار محترم.من کاربری قبلیم اسمش mehrasa بودبرای اردیبهشت ۹۵ اما چندروز پیش نتونستم با این اسم وارد سایت بشم و مجبور شدم این کاربری جدیدو بسازم.الان میخوام همون کاربری قبلیم برگرده (چون کلی موضوعات مورد علاقه داشتم که الان ندارم! ) و کاربری جدیدم حذف بشه.چندروز پیش چون نمیتونستم وارد سایت بشم برای خانم تهرانی ایمیل زدم اما هنوز جوابی نگرفتممتشکرم که به مشکلم رسیدگی میکنین

لطفا بخش پیام های خصوصی خودتون رو چک کنید. راهنمایی کردم شما رو اونجا.

مسئولین محترم سایت لطف میکنین بگین چطور باید پستی که فرستادمو میتونم حذف کنم ؟ یعنی سایت به این بزرگی یه گزینه حذف پست ندارههههههههه ؟!!!!! اگه نداره لطف کنین همه پستهای منو از سایتتون حذف کنین

لطفا پست مورد نظر خودتون رو برای خانم اسلامی ارسال کنید تا سریعا پست رو حذف کنن. امکان دسترسی حذف پست در حال بررسی است و در صورت تصمیم گیری اطلاع رسانی میشه. ممنون از پیشنهادات و صبوری شما

سلام نی نی یار عزیزاگه ممکنه این تاپیک منو تعطیل کنینتاپیک

کارشناس ارشد روانشناسی "زوج درمانگر"😉من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
لطفا پست مورد نظر خودتون رو برای خانم اسلامی ارسال کنید تا سریعا پست رو حذف کنن. امکان دسترسی حذف پست در حال بررسی است و در صورت تصمیم گیری اطلاع رسانی میشه. ممنون از پیشنهادات و صبوری شما

خب من ۶۰۳ تا پست دارم ..میخاستم همشو حذف کنین یا این قابلیتو بزارین که خودم حذف کنم همشو

سلام نی نی یار عزیزاگه ممکنه این تاپیک منو تعطیل کنینتاپیک

سلام تعطیل شد

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
خب من ۶۰۳ تا پست دارم ..میخاستم همشو حذف کنین یا این قابلیتو بزارین که خودم حذف کنم همشو

حذف کامل پست نداریم فقط دو سه مورد ضروری رو پاک میکنیم

۱۴\۵\۱۳۷۴ 😘😘😘😘😘😘

درست شد

نینی یار من با کاربری قبلیم نمیتونم وارد شم میگه کلمه ی عبور اشتباه است. الان با همون ایمیل و همون رمز قبلیم کاربری جدید ساختم من همون قبلی رو میخوام .لطفا درستش کنید.

اسم کاربریت رو بده اسم مستعار نه