2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

سلام نی نی یار جان.من تو ورژن قبلی سایت میتونستم کدهای بارشی و پاششی زیباسازی وبلاگ رو بزارم و عملی میشدن.ولی جدیدا نمیشه چرا؟؟؟

شکرت خداجونم دخترم سلین صحیح و سالم بغلمه.انشاالله همه دوستام حاجت روا بشن.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم تهرانی، امکان درست کردم تاپیک برای من وجود ندارد.

بزن رو این نوشته من عمومی باز میشه سمت راست موضوع جدید رو بزن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
من وقتی متنی رو کپی میکنم پیست نمیشه نمیدونم چرا🤔🤔

مشکلت حل شد؟ اگر نشد مرورگرت رو عوض کن درست میشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام لطفا این تاپیک های اول هر قسمت رو حذف کنید و یه قسمت مجزا براش بذارید هرکس لازم داشت به همونجا مراجعه میکنه نه اینه هر بخش رو که باز میکنیم کلی باید صفحه رو پایین ببریم تا برسیم به موضوعات بخش اصلی مثلا بخش عمومی رو باز میکنیم نزدیک ده تا تیتر فقط مشکلات و بخش مدیریت و ....از بالا به پایین هست که باید رد بشه تا برسی به تاپیک های اصلی

اینجا بگو

سلام نی نی یار عزیز خسته نباشیددوستم پارادایس#۲نمیتونه وارد کاربریش بشه هر چی رمز رو میزنه میگه اشتباه است یادآوری کلمه ی عبور رو هم زده ایمیل اومده ولی بازم مشکل داره و نمی‌تونه وارد بشهhttp://www.ninisite.com/user/9f51ef53-80c1-4abb-b651-d5bdfeb60933اینم لینک کاربری دوستم😍

براش تاییدیه فرستادم بگو بزن رو لینک وارد بشه و برای رمزش هم چون عدد داره رمزش ایراد میگیره بگو رمزش رو اون عدد رو برداشتیم به جاش یک n اضافه کردیم چک کنه خبر بده درست شد یا نه رمزشو به ایمیلش میفرستم

سلام خسته نباشید من نمیتونم وارد کاربریم بشم میشه مشکل منم حل کنید؟سال 92sadafrazeghi

تو سرچ پیدا نکردم این اسم کاربریتون بوده یا مستعار؟ لینک کاربری رو میتونی بدی؟

بروزرسانی کجاست ؟

پایین هر تاپیک سمت راست

سلام نی نی یار جان.من تو ورژن قبلی سایت میتونستم کدهای بارشی و پاششی زیباسازی وبلاگ رو بزارم و عملی میشدن.ولی جدیدا نمیشه چرا؟؟؟

فعلا نمیشه کد گذاشت

سلام میشه لطف کنید تاپیکهایی که من ایجاد کردم پاک کنید ؟؟ممنون،برام خیلی مهمه.خواهش میکنم

فعلا نمیتونم پاک کنم دو تا که خیلی ضروری هست رو بگو میبندم بعد صبر کن تا گزینه اش رو بذاریم براتون خودت تعطیل کن

سلام امکان داره کاربری قبلی ام رو بر گردونید

بله اسم کاربری تون رو بدین (اسم مستعار نه)

فعلا نمیتونم پاک کنم دو تا که خیلی ضروری هست رو بگو میبندم بعد صبر کن تا گزینه اش رو بذاریم براتون خودت تعطیل کن

ممنون، پس هر وقت که درست شد خودم پاک میکنم همه رو.

فقط این گزینه حتما فعال میشه ( تعطیل کردن تا پیک )؟

ممنون، پس هر وقت که درست شد خودم پاک میکنم همه رو.فقط این گزینه حتما فعال میشه ( تعطیل کردن تا پیک )؟

بله