2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
بهار کوچولو پست ها : 524 عضویت:1390/7/17 1394/3/11 - 12:31 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی لطفا کاربری منو به تی تیش تغییر بدید ممنون ______________________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل آرام پست ها : 12729 عضویت:1392/1/28 1394/3/11 - 12:40 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل پدر ما رو دراورد از بس همه جا تبلیغات گذاشت...لطفا یه فکری بکنید __________________________________ به کاربر موردنظر تذکرات لازم داده شد. در صورت تکرار اطلاع دهید
مامان متین ومهرسا پست ها : 28 عضویت:1394/1/22 1394/3/11 - 12:41 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی درخواست تغییر نام کاربریم رو داده بودم ولی خبری نشد.کاربریم بشه مامان دو تا نفس __________________________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود
پانیک پست ها : 2050 عضویت:1393/1/31 1394/3/11 - 12:46 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی میشه لطف کنید اسم کاربریمو به achiman تغییر بدید _____________________________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود
تکتم پست ها : 1312 عضویت:1393/11/4 1394/3/11 - 12:50 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی.من نمیتونم وارد کلوب ها بشم. میشه راهنمایی کنید.ممنون ________________________________________ مشکل به بخش فنی ارسال شد
مهنا پست ها : 338 عضویت:1394/2/22 1394/3/11 - 2:06 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی ای کاش قبل از گذاشتن تاپیکا موضوع اون رو بررسی کنید بعدبذارید بعضیا خارج ازشوونات اخلاقیه بعضیا به کاربرای دیگه وهین میکنن وسوژه خندشون قرار میدن _______________________ چت روم آنلاینه نمیشه از قبل چک کرد اما لینک تاپیکهای مورد نظر رو ارسال کنید تا رسیدگی شود در خصوص تغییر نام مستعار: ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود
Elina آنلاین پست ها : 137 عضویت:1394/3/11 1394/3/11 - 7:24 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام من تازه عصو این سایت شدم نمیدونم چجوری با بقیه در ارتباط باشم و نظر بدم ممنون میشم منو راهنمایی کنید. ___________________________ شما به همین شکلی که وارد تاپیک من شدید و سوال خود را مطرح کردید، می توانید به تاپیکهایی که در تبادل نظر ایجاد می شود وارد شوید و نظرات خود را ارسال کنید
نسیم پست ها : 934 عضویت:1386/9/17 1394/3/11 - 9:04 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی. من چند روز پیش تو همین تاپیک مشکلم رو مطرح کردم. ولی متاسفانه خبری از جواب نشد. دوباره مشکلم رو مینویسم به امید اینکه اینبار رسیدگی و حل بشه: راستش من الان یک هفته هست که دارم سعی میکنم عکس کاربری بذارم. اما هیچ خبری از تایید عکسهام نیست. عکسی که فرستادم عکس دخترمه و سایزش 40 کیلو بایت بیشتر نیست. بارها عکس رو آپلود کردم. اما کنار اسمم نمیبینمش. ممنون میشم اگه رسیدگی کنید. _______________________________ به بخش فنی ارسال شد
رها68 پست ها : 3 عضویت:1394/3/6 1394/3/11 - 11:48 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام...بچه ها خواهش میکنم بهمن جواب بدید..من قبل سوال پرسیدم اما جوابم داده نشد وبا اینکه بیان کردم قبلا اینجا اصلا کار نکردم متوجه نشدم باید چکار کنم..من میخوام تابیک جدید بزنم..اما نمیدونم کجا و چجوری ..خواهش میکنم جواب بدید آخه مشکلم حاده و نیاز به کمک شما دارم.. __________________________________ ابتدا وارد تبادل نظر شوید، سپس زیر گروهی که با موضوع شما در ارتباط است را انتخاب کنید سپس روی موضوع جدید کلیک کنید
مهــر**کوچولو پست ها : 254 عضویت:1393/8/13 1394/3/11 - 11:33 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل از مدیریت خواهشمندم فکری برای این دوستان ارازل سایت بکنن....که ارامش سایت رو بهم زدن.. چراباهاشون برخوردنمیکنید؟ هربار میاید سایت یک تاپیک زدن و هجوم میبرن به ارزشها.... لطفا با اینها برخورد کنید این تاپیک جدیدیشونه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1138593&postID=44740644 خواهشمندم با این هابرخورد کنید ______________________________________ این تاپیک تعطیل شد. من به کاربرانیکه تاپیکهای سیاسی ایجاد می کنند تذکرات لازم رو می دم اما در حال حاضر مدنظرم کاربران فحاشی است که بین تاپیکها پستهای توهین آمیز به همراه فحش ارسال می کنند
هانی دوقلوآنلاین پست ها : 22261 عضویت:1393/6/13 1394/3/11 - 12:45 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خسته نباشید میخواستم نام کاربریم رو به مامان هانی تغییر بدید ______________________________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود
Diba پست ها : 1627 عضویت:1393/4/26 1394/3/11 - 3:01 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی نازنین امکان حذف کاربری بنا به درخواست خود کاربر وجود داره؟ امیدوارم روزی این سایت که یه نمونه جامعه ایرانی هست به روزای خوبش برسه گرچه هرروز داریم ناامیدتر میشیم ______________________________________ بله وجود داره. نا امید نشین در نظم سایت به من کمک کنید.
نلی پست ها : 41 عضویت:1394/3/10 1394/3/11 - 4:56 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام منم واسم یه مشکل پیش اومده من با یه ایمیل جدید یه اکانت دیگه تو نی نی سایت درست کردم با نام کاربری و رمز وارد سایت میشم ولی وارد قسمت کلوب میخوام وارددبشم ازم دوباره نام کاربری و رمز که میخواد میزنم میگه اشتباست لطفا کمکم کنید ___________________________ یعنی شما در حال حاضر دوتا کاربری دارید؟ با کدوم کاربری می خواهید وارد کلوب شوید؟