2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
فاطمه 67 آنلاین پست ها : 1970 عضویت:1393/5/23 1394/3/11 - 5:49 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی اگه میشه اسممو به فاطمه *مامان آتنا * تغییر بدید _________________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود
*آناهیتا* پست ها : 3324 عضویت:1393/12/29 1394/3/11 - 6:47 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانى خواهشا هر چه سریعتر به این کاربر رسیدگى کنید. http://register.ninisite.com/Profile/View-329546.asp ___________________________ این کاربر دیشب قطع دسترسی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سامیارآنلاین پست ها : 418 عضویت:1390/3/5 1394/3/11 - 11:42 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانوم تهرانی عزیز میشه خواهش کنم اسم کاربریمو ازمامان سامیار به بانوی اردیبهشت تغییر بدین ممنون میشم. _______________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود
آنی 58 پست ها : 1181 عضویت:1392/7/7 1394/3/12 - 3:26 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی میشه لطفا اسم کاربریمو به ملدا تغییر بدین ممنونم _______________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود
مامان الیناآنلاین پست ها : 223 عضویت:1394/2/13 1394/3/12 - 3:38 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی.میشه خواهش کنم نام کاربیمو به" مامان متین"تغییر بدید.ممنونم _____________________________ انجام شد
سوینآنلاین پست ها : 5680 عضویت:1393/6/19 1394/3/10 - 11:10 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی میشه اسمم رو تعییر بدین به اسم مامان سفید برفی.و هم اینکه من نمیتونم به دوستام پیام خصوصی بدم.خیلی ممنون. اگر اسمم رو عوض کنید واجبتره تعییر سوین به مامان سفید برفی.باتشکر _____________________________ انجام شد
مونا تهرانی پست ها : 984 عضویت:1390/10/20 1394/3/16 - 2:40 عصر لینک مستقیم مهــر**کوچولو پست ها : 254 عضویت:1393/8/13 1394/3/11 - 11:33 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل از مدیریت خواهشمندم فکری برای این دوستان ارازل سایت بکنن....که ارامش سایت رو بهم زدن.. چراباهاشون برخوردنمیکنید؟ هربار میاید سایت یک تاپیک زدن و هجوم میبرن به ارزشها.... لطفا با اینها برخورد کنید این تاپیک جدیدیشونه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1138593&postID=44740644 خواهشمندم با این هابرخورد کنید ______________________________________ این تاپیک تعطیل شد. من به کاربرانیکه تاپیکهای سیاسی ایجاد می کنند تذکرات لازم رو می دم اما در حال حاضر مدنظرم کاربران فحاشی است که بین تاپیکها پستهای توهین آمیز به همراه فحش ارسال می کنند ................................................................ دوتا سوال داشتم: 1موضوع پرده بکارت سیاسیه؟! 2 منظور از کاربرانی که فحاشی میکنن دقیقا چه کسانی هست؟ خود کاربر مهر کوچولو که از کلمه اراذل استفاده میکنه، مشمول این کاربران نیست که شما خودتون پستش رو کپی میکنین و پاسخ میدین و تاپیک دیگران رو تعطیل می کنین؟ اصلا تاپیک رو خوندین و تعطیل کردین؟
ثمر بانوآنلاین پست ها : 4689 عضویت:1393/2/27 1394/3/13 - 1:10 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی میشه اسم کاربری منو به پاپیون تغییر بدین ؟ ممنونم _____________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود
سارا (مامان سروش) پست ها : 347 عضویت:1393/2/25 1394/3/12 - 5:36 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل با سلام منم مشکل تاپیک پیدا کردم با اینکه نام کاربری و رمزم تایید شدس اما نمیتونم وارد قسمت تاپیک بشم و تاپیک تشکیل بدم . همش پیام میده که نام کاربری و رمز تایید نشده . بعد یه لینک برام ایمیل میکنه . هرچی هم میخوام لینکو باز کنم ارور میده . توروخدا رسیدگی کنین که شدیدا نیاز به تاپیک دارم . یه سوال مهم از دوستان دارم . ________________________________ به بخش فنی ارسال شد
رنگارنگ زندگی پست ها : 844 عضویت:1393/6/11 1394/3/13 - 9:37 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی کاربر اهورا همون کاربر مامان محمد هست که اوایل با فالگیرها دعوا میکرد الان تو سایت اونده وبا بی شخصیتی داره توهین میکنه وبعدم پست هاش پاک می کنه....تو سایتم پول میگیره وفال می گیره ___________________________________ اتفاقا دیشب در خصوص ایجاد تاپیک فال و ..... بهش تذکر دادم. لینک کاربریش رو بفرستید تا بررسی کنم
Mahdiyarjoonam پست ها : 15 عضویت:1393/10/22 1394/3/13 - 3:05 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خسته نباشید منم میخواستم اسم مستعارم حذف بشه میخوام اسمم صفا باشه ممنون ______________________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود
سلام خانم تهرانى کاربر مهر کوچولو پستهاى توهین امیز فرستاده بودن هم توى این تاپیک هم تاپیک هاى دیگه توهین هایى مثل فاحشه حیوان صفت هرزه و... تاپیک به هیچ عنوان سیاسى نبود اگر اولویت شما قطع دسترسى کاربرانى هستن که فحاشى میکنن کاربر مهرکوچولو یکى از همین کاربرا هستن ممنون از توجهتون
سلام خانوم تهرانی عزیز ممنون از توجهتون من میخوام با همین نام کاربری نلی وارد کلوب بشم ولی هرچی رمزو میزنم میگه اشتباست
نلی تم ارائه دهنده طراحی -چاپ و اجرا انواع تم تولد و ساخت گیفتهای نمدی تاج تولد و جلد دفترچه یادگاری نمدی با کمترین قیمت و بهترین کیفیت nel.parsablog.com
سلام مشکل منم لطفا رسیدگی کنین : روی اعضا کلیک میکنم ارور قرمز رنگ میاد نمیشه دید اخرین شرکتشون و_ همچنین با نام کاربری nafasebabaei وارد میشم ک مینویسه رها میشه با نام رها وارد بشم؟ منتظرم تشکر
هیچی بهتر از این نیس که عشقت آخر اسمت یه " میم " مالکیت بزاره .