2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
باران مهرآنلاین پست ها : 10708 عضویت:1391/9/18 1394/3/5 - 11:17 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی، ممنونم ک مشکل رفتن ب پروفایل دیگر کاربران از طریق نسخهء موبایل رو حل کردید. نرم افزار مختص ب موبایل هنوز خیلی جایِ کار داره. موضوع عکس کاربریم هم ک همچنان پابرجاست. ممنون می شم رسیدگی کنید. روزتون خوش ________________________________________________ منظورتون از موضوع عکس کاربری چیست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیانا پست ها : 2743 عضویت:1393/10/22 1394/3/4 - 4:27 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانوم تهرانی...لیست دوستان منم نصفش پاک شده نیست...ممنون اگه درستش کنید (0) لایک _____________________________________________ مشکل به بخش فنی ارسال شد
سلام خانم تهرانی من خیلی وقت پیش برای ثبت نام ایمیل دادم اما به تأیید نهایی نرسید اما چند روز پیش که اومدم دوباره ثبت نام کنم ایمیل رو که دادم نوشته بود که یه کاربر دیگه از این ایمیل استفاده کرده میخوام بدونم جریان چیه
همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
سلام به خانم تهرانی و بقیه دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید . 1- چطور بعضی تایپیک های کاربران در بخش مدیریت سایت هستن آخه اونجا گزینه موضوع جدید نداره که تایپیک ایجاد کنیم 2- وقتی تایپیک می زنیم چطور باید آنلاین پاسخ دوستانمونو ببینیم آخه وقتی من پست می ذارم باید یه صفحه عقب برم بعد دوباره برگردم تا نظرات جدید دوستانمو بخونم و گرنه نظرات جدید معلوم نمیشه ممنون میشم منو راهنمایی کنید .
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
سلام خانم تهرانی قبلا وقتی یه کلمه یا عبارتی را سرچ می کردیم هر تاپیکی که تو پست هاش اون کلمه به کار رفته بود می اومد ولی الان فقط سرچ برای عنوان تاپیک هاست یعنی فقط تاپیک هایی میاد که اون کلمه تو عنوان تاپیک بکار رفته باشه کی این بخش درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
لینک کاربریهایی که داده بودید مسدود شد. چنانچه متوجه شدید مجدد این کاربران ثبت نام کرده اند اطلاع دهید تا رسیدگی شود
ممنون خانوم تهرانی
خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
خانم تهرانی مجدد سلام من تو صفحه 3 این پست زیر رو گذاشته بودم ممنون میشم راهنماییم کنین سلام من اگه بخوام نی نی یار بشم چیکار باید بکنم؟ میشه بگین نی نی یار شدن چه شرایطی داره؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
خانوم تهرانی من مدتیه که میخوام نام کاربری رو عوض کنم ولی متاسفانه تو قسمت تماس با ما که درخواستم رو میدم پیغام میده که ارسال با خطا روبرو شده لطفا رسیدگی کنین براتون هم ایمیل دادم
سلام و عرض ادب...خانم تهرانی عزیز این کاربر با پیامهای مختلف در تاپیک بنده و زدن تهمت های گوناگون بنده رو اذیت میکنن.هر چه بی توجهی کردم و پستهاش رو پاک کردم باز میان پیام میگذارند و حرف‌های نامربوط میزنن ممنون میشم قطع دسترسی بشن http://register.ninisite.com/Profile/View-334157.aspx
ختم قرآن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1049446&PageNumber=1 آدرس ایمیل: M.torabi199@gmail.com
2810