2777
2789
عنوان

چاق شدن صورت

196781 بازدید | 78 پست

صورتم لاغره افتضاح😔😭😭😭😭😭😭آخه چیکار کنم دوست داشتم تزریق ژل کنم اونکه هزینه اش گرون بود،کلا یک و پونصد جمع کرده بودم این شوهر خسیس هم نمیده😢😢😢خدایا چیکار کنم منم تپل بشم،روزی نشده به چاق شدن صورتم و این دماغم فکر نکنم،از نوجوونی آرزوم بوده دماغم و عمل کنم🥹🥹🥹🥹🥹🥹 خیر سرمون گفتیم شوهر کنیم عمل کنیم اونم این اصلا اهمیت نمیده،دارم از غصه میمیرم بخدا،😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭آخه دوست داره ولی پول شو نداره،میگه باشه هم نمیدم خسیس،میگم پس دل من چی،ببین منم آرزوشو دارم ،اصلا نمیفهمه،🥹🥹🥹🥹،چرا من اینقد بدبختم،اینم از همه لحاظ سرده محبت ،و.....،،

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها راهت پر خوریه من قرص اشتها میخورم ولی کاش چاقیم موندگار باشع

من و دوستم جنسینگ خوردیم اما وقتی قطع میکنی با کوچکترین مشکل، سریع تمامش برمیگرده

اصلا پایدار نبود

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
بیشتر ببینید
واسه چاقی صورت شیر خشک اگه دوست داشتی امتحان کن بخور من راضی بودم

کامل چاق شدی یا فقط صورت

با احمق که بحث کنی میشید دوتا احمق   احترام به تمام مذهب ها علایق سلایق اعتقادات تو هرطور که باشی دوست خوب منی:) آرمی هستم🙂ی عدد فیلم باز کور کن کیدراما🙃علاقه به بحث با هیتر و مخالفام ندارم پس شات آپ بچ
بیشتر ببینید

برای تپلی صورت جوانه گندم خوبه

اما پودر سنجد عالیه بهت میگم چطور مصرفش کنی:

هر روز صبح دو قاشق غذا خوری پودر سنجد یک لیوان شیر مخطول کن بخور تا چهل روز هم واسه تقویت استخوان خوبه هم تپلی صورت یکی از اشناهامون صورتش لاغر بود بهش گفتم این کارو بکنه الان صورتش تپل شده تا چهل روز بخور بیشترم خوردی چه بهتر

سنجد تازه بخر ببر برات پودرش کنن بگو خیلی پودر کنه با هستشم پودر کن اگه خوب پودر نکنه تو گلوت گیر میکنه

صعود شاید سخت باشه ولی رو منظره اون بالا نمیشه قیمت گذاشت؛

عزیزم منم یه مدت دنبال همین راهکار بودم شیر خشک بگیر بخور اصلا معجزه میکنه من که خیلی صورتم تو پر و قشنگ شده سویق جو یا گندم هم میتونی بخوری با شیر عالیه من هم خودم هم پدرم جواب گرفتیم و صورت هامون پر شد شکم و پهلو هم درنیاوردیم و اندام مون چاق نشد اتفاقا هفته بعد عروسی بهترین دوستمه تو این چند ماه خیلی استرس مراسم هاشو داشت من براش شیر خشک خریدم گفتم بخوره همش یادآوری میکردم بخوره خیلی صورتش لاغر بود بعد یک ماه و نیم انقد خوب شد که نگووو عالی شد الان  هفته ی بعد عقدشه همش زنگ میزنه میگه باورم نمیشه صورتم انقد خوب شده

عزیزدلم خدانکنه بدبخت باشی

شوهرت یا همینطوری دوستت داره یا هزینشو نداره

و برای شوهر زشته خیلی زشته بخوای هی بگی پول بده اونم وقتی نداشته باشه واقعا عذاب میکشه

من شنیدم سیب درختی رنده شده+گلاب و عسل چاق کننده صورته روزی دو بار اینو بخور ،عرق یونجه هم عالیه اینو به عینه دیدم دوستم خورد خیلی صورتش چاق و قشنگ شد اما اندازه شو نمیدونم از عطاری بپرس،روغن کرم خراطینم خوبه