2777
2789
به به خوش اومدی صبر کنیم تا بیادش😍

فدات شم 😘

اره كاش جواب منم بدن

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
فدات شم 😘 اره كاش جواب منم بدن

تایپک شلوغ نیست بیاد جواب میده بهمون😊

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو قلو پسر ودختر

سلام گلم   

میشه بگین منم چه ماهی  باردار میشم  ؟

چنتا بچه تو طالعم هست؟

بچه اولم دختره یا پسرر؟  

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم
عهه داااالی ممنم اومدممممم      

خوش اومدي عشقم كجايي تو🤣❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
عهه داااالی ممنم اومدممممم      

سلام عزیزم چندوقته نیستی کلک😍

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
خوش اومدي عشقم كجايي تو🤣❤️

فدای تو بشم منننن زیر سایت خودمو حساااابی سرگرم کردممم  

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم
سلام عزیزم چندوقته نیستی کلک😍

سلام سلام خوشگلم خوبی مهشید جون من دیگه سرخودو حساببی مشغول کردم اخه خیلی حالم بد بود اما به کمک یوگا خیلی بهتررمم گفتم انرژیم منفیه هی نیام تو سایت شماهم را ناراحت کنم اما شکر خدا خیلی الان خوبممم

فدای تو بشم منننن زیر سایت خودمو حساااابی سرگرم کردممم    

ميشه منم بيام اون زير ببينم چخبرع؟؟؟🤣🤣🤣

قربونت برم هرجا هستي تنت سلامت باشه❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام سلام خوشگلم خوبی مهشید جون من دیگه سرخودو حساببی مشغول کردم اخه خیلی حالم بد بود اما به کمک یوگ ...

خداشکر عزیزم تن سلامت افرین همشه پرانرژی باش قشنگم انشالله به همین زودی مامان میشی 😘

2810