2777
2789

خواهرم تو کارخونه کار میکنه صبح میره ساعت پنح میاد.

شوهرشم کارمنده حقوق شوهرش زیادم بد نیست که اگه زنش نره سرکار نتونه زندگی رو بچرخونه.حدود ۱۵ یا ۱۶ میلیون درآمد شوهرشه.

خواهرم بچه هاشو صبح میبره خونه مامانم شب میگیرتشون.بچه ها اذیت میشن مامانمم حوصلش نمیکشه.

من بهش پیشنهاد دادم هیچی مهم تر از بچه هات نیست.اونم تو فکر رفت.گفت آره اذیت میشم 

به نظرتون پیشنهادم خوب بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا فکر کن چند سال سختی بکشی درس بخونی ک بری سرکار بعد بخاطر بچه ول کنی😐🗿

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

اشتباه می کنه 

بچه هاش بزرگند

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. اسمش سید احمد مصطفوی 😭💔 است. باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

اصلا اولا که حقوق شوهرش واقعا برای ۲ تا بچه خوب نیست اونم با این مخارج بعد هم مستقل بودن از هر چیزی مهمتر بچه بزرگ میشه میره دنبال زندگی خودش آخرش هم میگه میخواستی به خاطر من اینکارو نکنی خواهرت برای بچه ها هم باید یه فکر درست و حسابی کنه برای نگهداریشون.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
هیچی برا زن مثل مستقل بودن نیس هیچی

دقیقا.. 

مزه ای ک مستقل بودن میده هیچی نمیده

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

بچه ها بزرگ میشن ولی شغل ازدست رفته ممکنه ک دوباره بدست نیاد.منم بادوتا بچه دارم درس میخونم میزارم پیش مامانم البته پسرم میره مدرسه زحمتش کمتره ولی بازم ب نظرم شغلشون ازدست نده 

2810