2777
2789
عنوان

بیاین درد دل🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالته

19

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
چندسالته

چه حقی وقتی از ساده ترین چیزا محرومم

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

فقط سعی کن یا درس بخونی تو یه رشته خوب که بتونی بری سریه کار خوب یا یه حرفه ای یاد بگیر که بتونی برا خودت شغل داشته باشی، د هر صورت دستت تو جیب خودت باشه برا آینده خیییییلی خوبه، من راهیه خودم نرفتم بهت میگم، 

تو شوهر کردن زود هم خبری نیست

فقط سعی کن یا درس بخونی تو یه رشته خوب که بتونی بری سریه کار خوب یا یه حرفه ای یاد بگیر که بتونی برا ...

فعلا درس میخونم شاغل شم حداقل

من تو سن ۱۹ سالگی به خاطر عشق و عاشقیای پوچ و بچگونه مثلا با کسی که دوسش داشتم نامزد کردمو تو ۲۲ سالگی هم ازدواج کردم ولی الان میگم کاش اینقدر زود ازدواج نمیکردم کاش مستقل میشدم واسه خودم و درسمو میخوندم

استارتر جان اگه خواستی توی تک تاپیکم پست بذار 

میخوام تاپیک حاجت روایی بزنم تجربه خودمو دوستان از نذرهای قوی و قطعی 

پست بذار تگت کنم بعدا

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه