2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ایناکه باورکردن!

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

پسرم پنج ماهش بود چند ساعت گذاشتمش پیش مادرشوهرم رفتم مهمونی و برگشتم وقتی برگشتم پسرمو بغل کردم انگار دلش برام تنگ شده بود دست میکشید به سر و صورتم مادرشوهرم تا دید گفت 

خووووب داری با مامانت لاااس میزنی 😐😒

سه بارم تکرار کرد.

نمیدونم تو فرهنگ ما لاس زدن حرف خوبی نیست شاید تو فرهنگ اونا معنی بدی نمیده 🥴

خدایا شکرت دوست دارم دوست دارم دوست دارم ❤️

داشتیم فیلم می‌دیدیم، دختره تو عقد بود، یه بیماری داشت، خیلی هم واسه شوهرش ناز می‌آورد و توقعات بالا داشت، برگشت رو به من گفت دختره ی عیبناک طاقچه بالا میذاره😂😂😂😂😂

گفتم حرص نخور فیلمه دیگه

بابا این تاپیک تبلیغه

آفرین چقدر حواست جمعه

برعکس من که نمیدونم چرا اینقدر گیجم😓

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

قفلی زده رو طلاهای من ب شوهرم میگه طلاهاشو بفروش بیار تو کار 😏😏😏😏😏بیشور من کلا یه سال بود بچه نداشتم بعد ازدواج میگف برو دکتر مریضی جالبه ل خودم نمیگه ب شوهرم میگه با اگ بچمو ببرم دکتر زمانیکه مریض میشه میگه ها همش بچه بردی دکتر دکتری کردی توخونه خودت معالجش کن 😏😏

اکثرا تا دهن بارمیگنه یه چرت و پرتی میگه که حتی شوهر و بچه های خودش بهش میگن اینجوری نگو و تذکر میدن و منم دیگه اصلا حرفاشو اهمیت نمی‌دم با یه سکوت یا یه جواب کوتاه حالش گرفته میشه .خیلی خوشحالم که الان برام مهم نیست و نمیتونه اعصابمو بهم بریزه .

مُرده و خدا لعنتش کنه

من دوران عقد طلاق گرفتم 

در کل چهار بار رفتم خونش ،سنم کم بود متوجه نبودم اصلا 

جلوی پسرش اسمم منو همراه با خانم صدا میزد 

پسرش که میرفت بیرون ،میگفت هِی دختر 

بعد شروع میکرد که برای نامزد کادو میفرستن 

عیدها طلا میدن ،ولی من انجام نمیدم 

خودمو به زحمت نمیندازم و خیلی حرفا و رفتار این چنین 

2810