خانما ساندویج برای مدرسه چی پیشنهاد میدید فقط بودار نباشه.
من برای پسرم ساندویج سالاد الویه میزارم باهاش سیر میشه ولی با نون پنیر سیر نمیشه میاد خونه خیلی گشنشه. و این چند ماهه هم مریض بود خیلی لاغر شده تازه اشتها باز کرده واسه این میخوام براش هرروز ساندیج بزارم یکمم وزن بگیره
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚 انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
برات مهم نباشه بوداره یا نه بزار بچت جون بگیره تخم مرغ ابپز با گوجه و خیارشور کوکو سبز ...
بخاطر بچه های دیگه میگم دلشون نخواد
مشکلی نیست خیلی لاغر شده نسبت به همکلاسیهاش خیلی ریزه
به نظرتون میشه تو خونه همبرگر درست کرد ولی بو نداشته باشه😁