2777
2789

دادن شیرخشک هم همینجوری بود حالا نمی‌دونم چیکار کنم 

ی مارک شیرخشک خوب معرفی میکنین

چ روزای قشنگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۱۲روز 

ببین منم دوماهه زایمان کردم بچم از روز ۷ مدااام اسهال بود ک باعث سوختگی شدید مقعدش شد چون اسهال اسیدیه و زود بچرو میسوزونه بعد دیدم سینش موقه نفس کشیدن خس خس میکنه بردمش دکتر گفت زیادمیخوره خس خسشم بخاطر زیادخوردنو تنگی نفسه ک کلا زررررر زد چون اسهال و خسخس سینش بخاطر حساسیت ب پروتئین گاوی بود ک نمیدونم چ کوفتیه و کلا اکثربچه ها الان درگیرشن

بعد برااسهالش رفتم دکتردیگه و شیرخشک ضداسهال و عدم تحمل لاکتوز نان آ ال ۱۱۰ رو میدم

به این صورت ک یک وعده شیرخودم(باحذف لبنیات گاوی) یعنی نباید لبنیات گاوی بخوری و بجاش قرص کلسیم بخور بعد هم یک وعده شیرخشک آال ۱۱۰ بده من دوپیمانه با۶۰سی سی آب میدم. اینجوری هم شیرخودتو میخوره هم شیر  مخصوص ب خودش رو....

خسخس سینه و اسهال و دونه دون قرمز روی پوست نوزاد و چندتاعلائم دیگه بخاطر حساسیت ب پروتئین گاویه فعلا ک خیلی کوچیکه ولی ازین ب بعد رو این علایم بیشتردقت کن و پیگیر باش ببین ب پروتیین گاوی حساسیت داره یا نه

فعلا یک وعده شیر خودت و یک وعده شیرخشک ضدلسهال ا ال ۱۱۰ بده تا اسهالش بندبیاد چون الان پوستش نازکه اگه مقعدش بسوزه گرفتااار میشی راستی من براسوختگی نوزادم هررر پمادی رو زدم کالاندولا زینک ان ان سیوند و.....

در اخر کرم ((ماما بی بی ))معجزه بود ک داخلش کالاندولا و زینک و ضدالتهاب و کلا هرچیزی ک کمک کنه ب سوختگیش همه رو باهم داره و تجویز دکترش بود

بعد برااسهالش رفتم دکتردیگه و شیرخشک ضداسهال و عدم تحمل لاکتوز نان آ ال ۱۱۰ رو میدم به این صورت ک ی ...

عزیزم این شیرخشک ک گفتی اسمش نان آ ال ۱۱۰ با شیرخشک نان فرق داره یا همونه

چ روزای قشنگی
عزیزم این شیرخشک ک گفتی اسمش نان آ ال ۱۱۰ با شیرخشک نان فرق داره یا همونه

ببین شیرخشک نان آ ال ۱۱۰ هست زیرش نوشته مخصوص اسهال از بدو تولد تا یکسالگی

دکتراحمق به بچم پودر بایوکید داد ک باید هرپودر رو با یک قاشق اب رقیق میکردم تابخوره روی پودر نوشته بود زیردوسال استفاده نشه نوزاد بدبختم میخورد گلوش داشت زخم میسد و پودر رو با درد دفع میکرد و داشت همروئید یا شاید شقاق میگرفت !!!!!! اسهالشم خوب نمیشد و شستشوی زیاد زخمای مقعدشو بدترکرده بود یکماه اسیر بودم ی شب خییییلی حالم بدبود ازخدا کمک خواستم ۳شب بود دیدم تو نی نی سایت ی خانمی شیرخشک ا ال ۱۱۰ ک مخصوص اسهال نوزاد هست رو نوشته.....دکترش رو عوض کردم و خودمشیرخشک ا ال ۱۱۰ رو پیشنهاد دادم! باورکن فرداش اسهال بچم خوب شد!!!!!!!! ففط بدون الان کمیاب شده سعی کن حتماخودشوگیربیاری اما مشابهشم ب اسم ال اف هست ی سرچ بزن تونی نی سایت بنویس شیرخشک ضداسهال

واسه اسهالش دکتر چ قطره ای داد ؟

برا اسهالش ی قطره مخصوص داد اسمش دقیق یادم نیست رنگش بنفش بود ۱۰۰تومن خریدم روش نوشته بود صداسهال

ی قطره قبل شیر داد اسمش ایزی کول

ی شربت باریج گیاهی ضدنفخ و ....

هییییچکدوم بدردنخورد همین شیرخشک ضداسهال اصصصصلا نفخ نداره و عالی بود ک ۴۰روز سرچ میکردم برا اسهال بچم اما همون شب ک داعون بودم باخداحرف زدم چشمم بهش خورد تا دادم بچم فرداش خوب شد منم نذر داشتم نمازمو اول وقت بخونم ک همینکارم کردم بچم ی خواب راحت نداشت حتی توخوابم پی پیش ب صورت قطره ای میومد و زخماش میسوخت

عزبزم سیوند شما ازین اسپره مدل ها زدی ؟

سیوند یک کرم هست از کالاندولا و زینک ساخته شده ولی فقططط مامابی بی اول ک زخم بچمو دیدم خییییلی زیادبود تودلم گفتم بهترین کرم هم حداقل ی هفته زمان میبره خوبش کنه اما این کرم طی دو روز خوبش کرد!!