2777
2789
عنوان

اسم کنکور میاد حالم بهم میخوره

167 بازدید | 8 پست

حالم از اسم کنکور بهم میخوره😏

سال۱۴۰۰ 

شب و روز تلاش کرده بودمو درس خونده بودم

خیلی امید داشتم به اینده

رفتم سر جلسه و برگه ها پخش شد تا سوال اولو خوندم فهمیدم چخبره سوالا خیلی خیلی سخت بود ینی کسی کع۲۴ساعته درس خونده بود هم نمیتونست رتبه خوبی بیاره

همونجا فهمیدم که خراب میکنم و همه اون تلاشا و ۱۲ سال شب و روز بیدار موندنا تو سرما و گرما مدرسه رفتنا اون همه هزینه همش هدر بود

بنظرم کنکور ناعادلانه ترین امتحانه که تو ۴ساعت گند میزنن به کل آیندمون و روح روانمونو خراب میکنن

هچوقت دلم واسه دوران مدرسه تنگ نشده چون هیچی جز تحقیر و استرس و مقایسه تو مدرسه ندیدم

اخرشم به این نتبجه رسیدم واسه موفق شدن تو ایران یا باید پارتی داشته باشی یا باید بچه پولدار باشی یا هم باید فرزند شهید و جانباز باشی تا بتونی به یه جایی برسی

اگه شما یه مادری و داری اینو میبینی هیچوقت به بچت اجبار نکن که برو تجربی بچه فلانی دکتر شد توهم باید بشی برو انسانی فلانی معلم شد توهم باید بشی بچه هاتونو مقایسه نکنین فقط بزارین برن دنبال علایقشون تا مثل ما حسرت نکشن

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

منم 

امروز که فهمیدم چند نفر از یه شهر کوچیک مثل شهر ما تو نیستن تقلب کنن 

خیلی نا امید شوم بچه هایی که انقد تلاش میکنن تو محیط آموزشی نکبت و درس میخونن و تو منطقه ای به این محرومی واسه آیندشون باید بسوزند چون بعضی ها با پول دادن سوالات و می‌خرن و تقلب میکنن 

بجز حس بد خودم از کنکور و استر دلم خیلی واسه خودم و امسال خودم سوخت 

کاش یکم عدالت آموزشی داشتیم 🥲😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم حالم بهم میخوره نابود شدم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

منم  امروز که فهمیدم چند نفر از یه شهر کوچیک مثل شهر ما تو نیستن تقلب کنن  خیلی نا امید ...

سالی که من کنکور دادم ام سوالا پخش شده بودن و یسریا خریده بودن🙂

هچوقت تو دنیا عدالت نبوده و نیست

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
کاش پدر و مادری که خودم یک شو دارم می‌فهمیدند  تجربی و انسانی و هنر وقتی فرق دارن که بچشون بهش ...

پدرمادرامون که همه چیزو به ما تحمیل کردن

ولی اگه ما با بچه هامون اینطوری نکنیم دنیا خیلی جای قشنگی میشه

پدرمادرامون که همه چیزو به ما تحمیل کردن ولی اگه ما با بچه هامون اینطوری نکنیم دنیا خیلی جای قشنگی ...

اگه بچه دارم شم به خصوص دختر هیچ وقت هیچ چیزیو بهش تحمیل نمیکنم میزارم خودش تصمیمات مهم زندگی شو بگیره 

بچه ها داغون میشن با این رفتا را

اگه بچه دارم شم به خصوص دختر هیچ وقت هیچ چیزیو بهش تحمیل نمیکنم میزارم خودش تصمیمات مهم زندگی شو بگی ...

ارهههه همینه راهش😍💜🌙