2777
2789
عنوان

لطفا خوب به حرفام فکر کنید

36 بازدید | 1 پست

مدام چیزایی رو میبینم و میشنوم که واقعا قلبم درد میگیره مدام از باور کردن ادما جلوگیری میکنم لطفا خوب به حرفام فکر کنید چیزایی که میخوام بگم عین حقیقته داستانای متفاوت اما فقط در حد یه داستان نیست امسال واقعا متوجه موضوع های زیادی شدم که متاسفانه تلخ ولی حقیقت بودن احساسات زودگذر،دروغ، خیانت،بی شرمی و هزار نوع شبیه اینا که واقعا نمیتونم درکش کنم نمیتونم بفهمم بهش فکر کنید این که بدونید یه نفر واقعا دوستون داره و بهتون وفادار هست چیز بدیه؟اینکه واقعا شما هم از ته دل عاشق اون یه نفر باشید و بهش وفادار بمونید؟پس چیه این خیانت ها؟چیه این دوست داشتنای الکی؟چیه این کلاسای الکی که بگی منم با یه نفرم؟یا بدتر از همه طرف مقابلو بازی بدی؟چیزایی که میشنومو و میبینمو نمیخوام باور کنم باور دارم عشق هست عشق واقعی وجود داره ادم مناسبش توی زمان مناسب میاد سرنوشت ادما رو کنار هم قرار میده ادمی که وقتی شما توی زندگیش باشی به کسه دیگه ای حتی فکر هم نمیکنه اما متاسفانه ادما بدتر از اونن که بخوان روی واقعی خودشونو نشون بدن یا اینکه زندگی یه نفرو به بازی نگیرن لطفا امشب خوب به حرفام گوش کنید اگه یه دوسش ندارید با احساساتش بازی نکنید روزگار خیلی خیلی دقیقه تا حالا فکر کردید اگه یه روز واقعا عاشق یه نفر بشید و بخاطر کارایی که قبلا با بقیه انجام دادید بهش نرسید چه حس و حالی پیدا میکنید؟ وجدان ادما کجا رفته؟اون پاکی که داخل همه ی شما بوده؟