2777
2789
عنوان

پسرمو ازشیرگرفتم😟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 24 پست
درضمن خدارو شکر کن که بچت راحت قبول کرد دختر من موقع خواب انقدر جیغ میزد که نگو جفتمون هم همزمان ویروسی شده بودیم خیلی مریض بودیم خودم دو ماه افتاده بودم خیلی سختی کشیدم
به خاطر بسپار! همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است. آرام...بی صدا...همیشگی
ازسرشب دارم حواسشوپرت میکنم نصف شبی تمام اسباب بازیاشوریخته توخونه باهاش بازی میکردم وبیشتر امروز گرفتمش ازشیر که فردااگه بریم بیرون بابچه هابازی کنه وسرگرم بشه وخسته بشه شب راحت بخوابه الانم سینه هامو شستم منتظرم خوابش عمیق بشه یه خورده شیرش بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساراجان چقد شما اذیت شدین پسرمن اول که خورددید تلخه میخندید فک کرد تلخیش میره بعد دید نه طعمش هست هی نگاه میکرد بازمیگفت جی جی بده ازدیزوز پریروز همینطورکه شیر میدادم خودم هی میگفتم جی جی بده ازسرشبم هی اومد گفت جی جی گفتم بیابدم بازخودش میگفت جی جی بده البته باناراحتی 😟😟
پری جان شیشه گرفتن اصلا سخت نبود من چون دخترم سر شیشه هاشو با دندون میکند و تمام لباسش خیس میشد قایم کردم گفتم پیشی برد اونم یکی دو روز نق زد بعد فراموش کرد لیوان خشگل براش خریدم اونو بهش دادم ولی دختر من هم متاسفانه شیر خیلی کم میخوره بیشتر بهش بستنی میدم
به خاطر بسپار! همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است. آرام...بی صدا...همیشگی
پسرت چند وقتشه که از شیر گرفتی؟ منم الان دو هفته ست دخترمو از شیر گرفتم نوزده ماه ونیم شیر دادم ده روز کارم فقط گریه بود از غصه دق کردم مجبور شدم از شیر بگیرمش
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم