2777
2789

سلام

چیکارکنم هیچکسی نتونه ناراحتم کنه من با کوچیک ترین چیز هم ناراحت میشم چیکارکنم خودمو اذیت نکنم 😔

امروز نامزدم البته عقد نیستیم دیشب از سربازی اومد قرار بود امروز بریم بیرون بهم گفت ببخشید مهمون داریم فردا میریم خیلی ناراحت شدم چون اولویتشون مهمون بود ن من😔

چی بگم بهش؟بگم کناراحت شدم؟

یه بار خودت متنت رو بخون .

وابستگی حساسیت به بار میاره 

وگرنه جای ناراحتی نداره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

لوووس😁

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب نتونسته دیگه یعنی چی طرف ازدواج کنه بعد همه اولویت هاش شما باشی؟؟؟خودش چی پس

ولی من شده از همه چیم بزنم برم دسدنش  شده عزوسی نرم برم سرقرار شده کلاس نرم ولی اون💔

خوب چرا رفته سربازی؟ اولویتش سربازیه پس!!! فردا هم میره سر کار پس اولویتش کارشه!! دوست عزیز زندگی آدمها همیشه بر مبنای اولویت های شخصیش نیست‌. گاهی نیازه منطقی رفتار کرد. زندگی همه آدمها چندین بعد داره. باور کنید نمیشه همشو نابود کرد که طرفم فقط باید منو ببینه. نه برای یک زن، نه برای یک مرد

ولی من شده از همه چیم بزنم برم دسدنش  شده عزوسی نرم برم سرقرار شده کلاس نرم ولی اون💔

خب شماهم اشتباه میکنی

زندگی مشترک این نیست که همچی رو کنار بزاری...خودت هم مهمیا

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم
چیکار کنم الان عزیزم؟دست خودم نیس خیلی ناراحتم از دستش چیزی یگم بهش

چیزی نگو 

بعد که برگشت با روی گشاده بهش میگی چطور بود مهمونی؟ خوش گذشت با رفیقا؟😍😍

با یه ایموجی‌چشم قلبی 

نباید دوست داشتنت وابسته طور باشه هم خودت اذیت میشی هم اون  .

تو هم واسه کارای خودت انقدر کوتاه نیا و ازش بخواه روز دیگه با هم بگذرونید

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

خوب اشتباه میکنید. اون آدمی که عروسیش نرفتید فقط همون یک شب مراسم داشته. شما فرداش و فرداهای بعدش هم میتونستید همدیگه رو ببینید

اینکه شما روش اشتباهی در یک رابطه دوجانبه در پیش گرفتید دلیل نمیشه بقیه هم همون کار رو بکنن. 

2810