2777
2789
عنوان

آیفون می ارزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 41 پست
احتمالا سلامت باتریتون اومده پایین باتری زیر ۷۶ باید عوض بشه تو اینکه ایفون نقطه ضعفش باتریشه شکی ن ...

جدی زیر ۷۶ باید تعویضش کرد؟

من نزدیک ۱ سال هست خریدم سلامت باطریش شده ۹۰ 

خوبه برای ۱ سال؟

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان گوشیم ایفون هشته  سلامت بانریش ۸۵ هس  منی ک هفت هشت ساعت تو مجازی ام واقعا روزی چند ...

چی بگم والا

من گثشیم ایفون ۷ 

پارسال سلامت باتریم ۷۹-۸۰ بود نصف روز تدریس انلاین داشتم تو شاد اینقدر اذیتم نکرد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
ایفون فق دوربینش قشنگه  دنگوفنگاش‌زیاده  شوهرم خیلی اصرار داره یا برا خودش یا من برداره ...

دقیقا منم واقعا حیفم میاد آنقدر پول بدم واسه یه گوشی خب آخرش که چی فقط بخاطر برند بخاطر اون سیب گاز زده کوفتی

وقتی همون استفاده رو بهترش و میتونم با گوشی اندروید هم داشته باشم میمونه کیفیت دوربینش که مهم نیست مگه من بلاگرم که عکس برام مهم باشه 

الان یه هفته اس شوهرم تو فکر افتاده بخره واقعا راضی نیستم ولی چ کنم که پول خودشه اصن از من نظر نمیخواد 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خو ری*دی خواهرم🤣نابود میشه اینجور  من دقیقا هروقت دیر زدمش شارژ یه درصد از سلامت باطریش کم شد ...

ایشالا سریع ی ۱۳ پرومکس بگیریم راحت شیم 🤣

به نام خداوند رنگین کمان🌈 نبوده چنین و نماند چنان 🕊🌱
چی بگم والا من گثشیم ایفون ۷  پارسال سلامت باتریم ۷۹-۸۰ بود نصف روز تدریس انلاین داشتم ت ...

من اخه تنهام خونه 

سریال میبینم شوهرم صبح میره دوازده شب برمیگرده 

وقت خیلی دارم برا همین زیاد استفاده میکنم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
جدی زیر ۷۶ باید تعویضش کرد؟ من نزدیک ۱ سال هست خریدم سلامت باطریش شده ۹۰  خوبه برای ۱ سال؟

برای یکسال خوبه

ببین موبایل فروشی بهم گفت زیر ۷۶ باید عوض بشه

ولی الان که گوشی دستمه سلامت باتریش ۷۳ خوبه ولی یهو میبینی میری تو یه برنامه ۵ درصد تو یه ثانیه کم میشه کلا باید باهاش مدارا کنی

منم همین روزا باید ببرم عوض کنم

دقیقا منم واقعا حیفم میاد آنقدر پول بدم واسه یه گوشی خب آخرش که چی فقط بخاطر برند بخاطر اون سیب گاز ...

خخخخخ هرچی میکشیم از همون سیب گاز زده دهنیه 😁 

شوهرت دوس داره بخره پس بزا بخره 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
😅😅😅 دقیقا ببین به اون نقطه رسیدم که میخواستم ای واچ بخرم گفتم ولش کن  برم یه گوشی سامسونگ ...

اره ایفون قبلی ام ۷ سال برام کار کرد آخرشم از دست شوهرم افتاد هنگ کرد دیگه تاچش جواب نمیداد

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من اخه تنهام خونه  سریال میبینم شوهرم صبح میره دوازده شب برمیگرده  وقت خیلی دارم برا همی ...

اها سریال که میبینی درجا خالی میشه بگو پس😀

خخخخخ هرچی میکشیم از همون سیب گاز زده دهنیه 😁  شوهرت دوس داره بخره پس بزا بخره

اره بخاطر همین دیگه چیزی نگفتم ایشالا میخره