2777
2789

هرچقدر حساب میکنم فاصله یونیت دندون پزشکی تا لای پای دکتر 

درست در نمیاد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچقدر حساب میکنم فاصله یونیت دندون پزشکی تا لای پای دکتر  درست در نمیاد

همین😂😂

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪
والا تا اونجا که ما رفتیم دندونپزشکی همیشه دکتر تقریبا بالای سر بیمار میشینه ربطی به دست بیمار نداره ...

بله فقط خاست اول قیمت بده بعد کارو شروع کنه 

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓
واقعا؟ نمد اخه من یچیزی حس کردممم 

دستتو میذاشتی رو قفسه سینه ات نگرفته بودت که

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دندون پزشکا گوهن ی عدشون متاسفانه

بخدا قسم یه دفعه با شوهرم رفتیم دندانپزشکی میخواستم بپرسم قیمت ارتودنسی چقدر میشه

رفت لپتابشو آورد جلو ماروشن کرد که مثلا نمیدونم چی چی نشونمون بده تا بالا اومد یهو یه عکس وحشتناک سک....سی اومد از یه زن ...اون لحظه منو شوهرم یخ زدیم  فقط یه آن گفتم الان شوهرم اینجارو رو سرش خراب میکنه ولی دکتره هول کرد زود زد رفت شوهر منم هیچی نگفت دیگه نه ما فهمیدیم اون چی گفت نه خودش فهمید چی داره میگه...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نه بخدا اصن هرطور دوس داری فک کن😏

اخه عزیزم، اگه قرار بود دستت اونجا بود، باید دستت میشکست، مگه صندلی دکتر روبروی سرتو نبود؟ هرجور فکر میکنم نمیشه که نمیشه

حداقل یه چیزی بگین که آدمای کمی سروکار داشته باشن، دندانپزشک رو که هم رفتن۰🙃😊

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
2810