2777
2789
سلام من لازانیاهام همیشه خیلی خوشمزه میشه ولی از هم وا میره چیکار کنم که قالبی بشه و وا نره؟؟ فردا شب مهمان دارم میخام لازانیا بدرستم چیکار کنم که عالی بشه چون مهمونام از قوم الظالمین هستن :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم هر لایه وقتی که ورقه های لازانیا رو میذاری روی مواد میانی کف دو تا دستت تو کمی خیس کن و محکم فشار بده روی ورقه ها تا منسجم بشن بین لایه ها هم از پنیر استفاده کن لازانیای من با این روش قالبی در میاد
3 روش بلدم بهت میگم 1 : لازانیا تو رولی درست کن ( یه سرچ تو گوگل بزن آموزشش هست ) 2 : لازانیا رو تو ظرفای تک نفره درست کن مثل بیرون 3 : لازانیا رو ذاغ داغ نیار سر سفره 10 مین صبر کن تا پنیرش یکم منسجم بشه
من یه روشی رو تو نت یاد گرفتم که خیلی عالی بود. موقعی که سس سفید رو درست میکنم یکم رقیق درست میکنم و وقتی رو اجاقه و داره میجوشه پنیر پیتزا میریزم توش و هم میزنم. بعد لابه لای لازانیا دیگه پنیر پیتزا نمیزنم فقط،همین سس سفید رو میزنم . و فقط،لای رویی رو پنیر،پیتزا میزنم. عااااالی میشه و کاملا منسجم. البته کلا وقتی لازانیا رو از فر درمیاریم یهچهار پنج دقیقه ای باید بزاریم بمونه بعد برش بدیم تا سفت بشه
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند