سلام. دوستان من دانشجوی الزهرا هستم میخوام ببینم چجوری میتونم با اتوبوس و مترو برم راه اهن. از نرم افزارها و نقشه های مختلف نگاه کرذم ولی هر کدوم یه راه متفاوت میگن. میخوام ببینم برای اینکه راحت برسم از کدو مسیر برم. لطفا راهنماییم کنید.
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
راه اهن که خودش ایستگاه داره اگر نزدیک دانشگاه مترو هست راحت برو
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
نمیدونم فکر کنم دو تومنه ولی اون برنامه که گفتمو نصب کنی نشون میده ایستگاه نزدیکتو مترو خیلی راحت تری