2777
2789
عنوان

مسیریابی ده ونک تا راه آهن

102 بازدید | 15 پست

سلام.  دوستان من دانشجوی الزهرا هستم میخوام ببینم چجوری میتونم با اتوبوس و مترو برم راه اهن. از نرم افزارها و نقشه های مختلف نگاه کرذم ولی هر کدوم یه راه متفاوت میگن. میخوام ببینم برای اینکه راحت برسم از کدو مسیر برم. لطفا راهنماییم کنید. 

برنامه تهران مترو نصب کن

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

راه اهن که خودش ایستگاه داره اگر نزدیک دانشگاه مترو هست راحت برو

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
2804
2805
بلیت اتوبوس چجوریه؟ باید کارت اتوبوس بگیرم؟ 

پول نقدم میتونی بدی کارت بگیری راحتی

همه ایستگاه ها دارند؟ هزینه اش چقدره؟ 

نمیدونم فکر کنم دو تومنه ولی اون برنامه که گفتمو نصب کنی نشون میده ایستگاه نزدیکتو مترو خیلی راحت تری

2801