2777
2789

سابیده شده؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم ۲۰ روزه زانو هام و ساق پام ب شدت درد میکنه 

شما رفتی دکتر؟ علتش مشخص شده؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ساییدگی داره عزیزم 

وای مگه میشه تو جوانی ساییده بشه

شغل خاصی دارید که باعث این اتفاق شده؟ 

من خیاطی میکنم فک میکنم چون پامو خیلی جمع میکنم اینجوری شده

برای من هر دو تا پامه  ، زانوهامم تق تق صدا میده موقف حرکت

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ساییدگی‌‌ در ۲۴ سالگی؟؟؟ چیکار کردی با خودت؟؟ باید ورزش کنی عضلات ۴سر ران‌ رو تقویت کنی تا کمتر به ...

ورزش میکنم لگنم درد میگره میترسم اونم اسیب ببینه پول زانومو ندارم تعویص کنم لگن که گرونتر هم هست بیچاره میشم 

برا شفا مریضی های من یه حمد میخونید لطفا 
ورزش میکنم لگنم درد میگره میترسم اونم اسیب ببینه پول زانومو ندارم تعویص کنم لگن که گرونتر هم هست بیچ ...

سرسری نگیر عزیزم

باید بری پیش متخصص حرکات اصلاحی

ورزش زانو هیچ ربطی به لگن نداره، فشاری بهش نمیاره. اگر هم مشکل مفصل در کل بدنت داری پیش متخصص برو و نذار پیشروی کنه. جدی بگیر سلامتت رو. با مسکن‌ چیزی حل نمیشه.

اصفهان دکتر عالی میشناسم میخواستم معرفی کنم که گفتی کرجی. بگرد خودت حتما دکتر خوب پیدا کن.

وای مگه میشه تو جوانی ساییده بشه شغل خاصی دارید که باعث این اتفاق شده؟  من خیاطی میکنم فک میک ...

یه پشتی بلند بدار رو زانوت مثل الان من 

این تاپیک منم بخون 

منم یه مدت خیاطی میکردم دختر بودم دیسک گردن بین کتف گرفتم .کمرمم بعد ازدواج شد 

معدم کلیمم داعونه 

روماتیسم دارم و نرمی عصروف دارم که اینجور شوم مفصلا دیگمم حساسه مستعد اسیب 

برا شفا مریضی های من یه حمد میخونید لطفا