تو رو خدا دل داری میخوام ،نمیتونم این حرف ها رو به کسی بگم ،به فامیل شوهر که نمیشه گفت ،به دوستام هم روم نمیشه بگم،فامیل خودم هم به لطف مادرم دیگه هیچ ارتباطی نداریم باهاشون ،پای همه رو بریده .
پنج ماهه اومده خونم،برای درس و دانشگاه خودش ،خیلی اذیتم،واقعا فشار عصبی بهم میاد ،خسته شدم،خودخواه ه،مغروره،سرد وبی احساس ه،به شوهرم بی محلی میکنه ،به بچه هام محبت نمیکنه،فقط فکر خودش و کارهای خودشه،بابام رو ول کرده اومده اینجا درس میخونه،دلم برای بابام خونه خون..چطوری چهل سال مادرم رو تحمل کرده.
خوابگاه نمیره ،خونه داداشم هم نمیره کلا دو سه شب رفت اونجا
هنوز مادرشوهرم نمیدونه ،جرات ندارم بگم ،خ ناراحت میشه ،چون اخلاق مادرم رو میدونه ،مادرم به مادرشوهر منم بی احترامی میکنه،جواب سلام ش رو نمیده ،ده بار بیشتر مادرشوهرم بهش عید یا کربلا رفتنی زنگ زده ،دریغ از یک بار پاسخ مادرم .
نگم هزار بار بهش گفتم ولی حداقل ده پانزده بار تذکر دادم ولی اصلا به کسی احترام نمیذاره ،خ خودخواه ،.اینم بگم من از همه بیشتر بهش احترام میزارم اون هم نیتم فقط رضایت خداست.ولی ازش ناراضی ام.یکبار تو عمرم منو نبوسیده،بغل نکرده،حتی بچه هام رو هم نمی بوسه.پنج ماهه اینجاست ،یکبار بچه ده ماه م رو بغل نکرده ،شوهرم میگه مادرت اصلا قلب داره؟؟
قبلاً که خانواده همسرم رو ندیده بودم فکر میکردم همه مادر ها کم و بیش مثل مادر من هستن چون خاله هام هم همینن .ولی وقتی مادر شوهرم رو دیدم فهمیدم ،خدایا چرا مادرم با بقیه مادرها فرق داره ،سه تا خاله دارم،همه بی احساس ،شاید بمیرم حتی سرقبرم هم نیان.ولی عوضش بابام مهربونه .منم محبت کردن به دیگران رو از بابام یاد گرفتم ،وگرنه مادرم که جز گیر دادن بهم چیزی یادم نداد.پنج ماهه گذشته ،هر روز خسته ام ،فکرم درگیر حرف هاش و رفتارهاش ه،سوهان روحم شده ،ولی ذره ای بی احترامی یا اخم بهش نمیکنم .ولی عصبانی م ازش ،زندگی م رو پاشونده ،شوهرم بهم کم توجه شده و از خونه فراری ه.همش میره ماموریت که مادرم رو نبینه ،از بس مادرم بهش بی احترامی میکنه ،یه سلام زروش میاد به شورهم بکنه،بهش هیچوقت چیزی تعارف نکرده تو این پونزده سال که ازدواج کردم یادم نمیاد یه چیزی داده باشه بهش که بخوره،با اینکه شوهرم خیلی آروم و مودب ه جلووش،ولی الان چند وقته شوهرم هم بهم کج خلقی میکنه وبا غریبه ها مهربونه ...میشه بگید مادرهای شما حداقل یه دونه از اخلاق های بد مادرم رو دارن یا نه.یا این فقط قسمت منه