2777
2789
عنوان

ارزوی چه چیزی رو از بچگی داشتید بهش رسیدید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 105 پست
عروسکای دارا سارا یادتونه؟  سارا رو خیلی دوست داشتم🥲🥲

من رو سیسمونیم از انا داشتم رودش در امده بود ولی باهاش بازی میکردم😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا از بچگی تا الان به هر چی که خواستم نرسیدم

دقیقا هیچوقتم ب خاطر چیزی اصرار نکردم 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
دقیقا من هنوزم انقد بزرگ نیستم خانوادمم توان مالی رو دارن ولی نمدونم واقعا

برای خواسته هات پا فشاری کن

البته منصف باش و  به خانوادت فشار نیار

اما اشتباه منو نکن

هرچی گفتن منم گفتم چشم

اما الان داداشام اینطور نیستن

بابت هرچیزی که بخوان به خانوادم فشار میارن و خانواده هم با کمال میل براشون میخرن و همیشه با ذوق میگن اینا از تو زرنگ ترن هرچی بخوان به زور و اصرار میگیرن الان خیلی زورم میاد 

چیزایی که همیشه برای من قفل بود الان امکانات معمول داداشام هست

اسکیت اسب گیتار کفش پاشنه بلند نارنجی (اووه تو طایفه ما نماد خرابی بود) 🤦‍♀️ اسب و گیتار رو ...

منم از بچگی رویای اسب داشتم که بهش نرسیدم، دوست داشتم تو یه مزرعه خیلیییی بزرگ با اسبی که فقط برای منه سوارکاری کنم اینقدر بهش فکر میکردم که اکثر شبا خواب سوارکاری رو میدیم و خوابام واقعا زنده بودن جوری که الان بهشون فکر میکنم میبینم خوابام با واقعیت تفاوتی نداشتن! انگار تو گذشته اسب خودم داشتم که هرروز تو یه مزرعه بزرگ سوارکاری میکردم.

رویای دومم شنا کردن تو قسمتی امن اما عمیق از دریا همراه با یه دلفین بود که اونم بهش نرسیدم البته شنا تو استخر زیاد رفتم ولی این با رویام خیلییی فاصله داره.

چرا برای به دست اوردن خواسته خودتون تلاش نمیکنید 

خودم چجوری تلاش کنم اخه ؟ 

هنو نه درامد دارم نه هیچی بعدم ک بزرگتر بشم دیر میشه

اسی ببین چیکار کردی باهام اول صبح😢

انقد چیزا هست ک‌ آرزوشو داشتم 

ی بار بچگی برام تولد بگیرن 

دوست داشتم بابام برام دوچرخه بخره و خودش بهم یاد بده ولی از اون محالا بود هنوزم بلد نیستم 

اسکیت دخترخاله داشت انقد دوست داشتم منم داشته باشم 

خیلی چیزای دیگه هم هست...

واقعا اگه ما نسل سوخته نیستیم پس چییم؟؟

اینکه تو شهر بازی برم توی استخرتوپ. ولی فکرمیکردم بزرگ شدم زشته. ارزوش به دلم موند. الان بچه هامو که ...

یه با برو یه استخر توپی که هیچوقت نمیرید و ازتون دور و وقتی بچه هات پریدن تو استخر به بهانه گرفتن دستشون و کمک بهشون برای بیرون اومدن خودت بنداز تو توپ ها و بعد بیا بیرون، بخدا هیچچچ اتفاقی نمی‌افته و کسی قرار نیست بهت خورده بگیره ولی این آرزوت برآورده میشه! و از اونجایی که رفتی یه جایی که از خونتون دور و قرار نیست دیگه برید بعدها هم خجالت نمیکشی.  حتما این کار رو انجام بده و نذار رو دلت بمونه

آرزو داشتم واسم مثه بقیه یه تولد بزرگ بگیرن 

آرزو داشتم برم به یه کشور دیگه 

دوچرخه و اسکیت بخرم 

ازون لباس مجلسی خوشگلا بپوشم 

اسب بخرم و سوار کاری بلد باشم 

این ماه تولد دوسالگی کاربری سابقمه 
چرا برای به دست اوردن خواسته خودتون تلاش نمیکنید 

مثلا من ۲۱ ساله الان تلاش کنم عروسک بخرم؟؟؟

میتونما اما دیگه اون لذت رو نداره

کفش قرمز بخرم؟؟؟

دیگه برام جذاااب نیست

و خیلی چیزهای دیگه که فاصله خواستن تا داشتنش برام یک ساعت هم نمیشه

اما دیگه برام اون لذت رو نداره

اینا رو باید تو بچگی میگرفتم....خانوادمم وضع مالیشون خوب بود...مشکل مالی نداشتن اما تفکراتشون پوسیده بود

خیلی چیزهای دیگه هم هست که الان دارم براشون تلاش میکنم و کسی رو در قبالش  مسوول نمیدونم

اما خواسته های بچگی ما مسوولشون پدر مادرامون هستن