2777
2789
عنوان

بیتوجهی دخترم در کلاس باله

448 بازدید | 29 پست
دوستای گلم سلام.من سه ماهی هست که دخترم رو میفرستم کلاس باله. خیلی خیلی دوست داشت اولاش ولی الان یکماهه اصلا و ابدا به حرفای مربیش گوش نمیده و برا خودش دور کلاس میدوه و بازی میکنه. الان دخترم 4 سال و دو ماهشه. میخوام این ماه دیگه نفرستمش. احساس میکنم مربیشونم بلد نیست چجوری باهاشون کنار بیاد. در ضمن دخترم سوده میره. اشکال کلاسش اینه که یه بچه ای که از امروز میاد کلاس رو میزارن قاطی یه بچه ای که سه چهار ماهه میاد و همچنین رنج سنی هم نداره از بچه سه ساله تا 15 ساله تو کلاسن. شماها به نظرتون چیکار کنم؟ به نظرم کلاسش خوب نبود که از شور افتاده.
سلام دقیقا تمام این مسائل رو دختر من داشت،دقیقا همسن دختر شما بود،واینکه یکی دوبار بخاطر انجام ندادن درست مربیش باهاش تند حرف زده بود،دیگه گفت نمیرم که نمیرم،اما الان چند ماه گذشته ،میگه منو ببر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید علاقشو از دست داده خیلی از بچه ها یه کلاس رو با علاقه شروع میکنن ولی بعدش بی توجه میشن اول با مربی صحبت کن ببین از لحاظ علاقه مندی چجوریاست ایا میتونه ادامه بده از نظر بدنی توان داره؟ با خودشم حرف بزن چرا اینکارو میکنه شاید واقعا دوست نداره
2810