2777
2789
عنوان

بیتوجهی دخترم در کلاس باله

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 29 پست
مربیش خیلی کم سن و ساله.شاینا اصلا به حرفاش گوش نمیده.من یه جلسه از مربیش خواستم که بشینم تو کلاسش.شاینا از اول تا اخر کلاس میدوید و بازی میکرد.مربیش هم هرچی صداش میزد بنده خدا با مهربونی انگار نه انگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینجور موقع ها مربی باید عوض شه ... دختر من ازون تیپ بچه هاییه که معلم ها و مربی هاش باید یه کم جذبه و سخت گیری داشته باشن وگرنه کلا دل به تمرین و کلاس نمیده .. منم چند جلسه اول این مشکل رو داشتم بعد سریع مربیش رو عوض کردم .. شاید دختر شما هم مثل دختر منه سیستمش
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
باید تو خونه هم خودت باله برقصی و در واقع باهاش تمرین کنی و عادتش بدهی ولی مدتش کم باشه و چند بار در روز تکرار بشه بیشتر از حدود ده دقیقه نشه سی دی آموزش باله هم چند دقیقه در روز واسش بذار زیاد نباشه که خسته بشه
آموزش رقص در تهران حوالی عباس آباد تحت نظر بهترین استاد و مدرس دارای مدرک رسمی از فدراسیون ژیمناستیک آموزش باله ( کودکان - بزرگسالان ) ایرانی ( سنتی -ترکی -کردی -پاپ ) عربی اسپنیش هیپ هاپ والس -تانگو ویژه عروس و داماد تماس از طریق شماره 09013043701 و ایمیل mina.dance25@gmail.com https://instagram.com/mina.dance25/
اگر تمایل داشتید ما توی سایت ورزش بانوvarzeshbanoo.com مجموعه آموزشی خیلی خوبی برای آموزش باله داریم که محصول بهترین کمپانیهای آموزش باله در انگلستان و آمریکاست و مربیهای معروف تهران هم ازمون خرید کردن و برای تمرین در منزل بسیار میتونه کمکتون کنه که تکنیکها و حرکات را صحیح اجرا کنید و به دختر گلتون هم بیاموزید
http://varzeshbanoo.com/
2810