اتفاقا بر خلاف تصورت تلویزیون و گوشی باعث دیر زبون باز کردنش میشه و زیر دو سال ممنوعه یه سره باید خودت باهاش شمرده شمرده و واضح صحبت کنی هر چی میبینه اسمشو بگو هر کاری می کنی براش توضیح بده
کتابم براش بخون
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نگران نباش بعضی بچه هازبونشون دیربازمیشه ولی خیلی عجله نداری بنظرخودت هنوزخیلی کوچیکه طفلی والابچه خواهرشوهرم ۳سالش بودشروع کردحرف زدن.تامیتونی باهاش حرف بزن ولی زوده عجله نداشته باش ۱۶ماهشه هنوز
دختر منم ۱۸ ماهشه قشنگ متوجه شدم وقتایی که میرم خونه مامانم میمونم چند روز از تلویزیون دوره بهتر حرف میزنه اونجا همه اش با بابام سرگرمه
تو خودت باهاش حرف بزن تصویر حیواناتو و میوه هارو بگیر بهش نشون بده فکر میکنی نمیفهمن اما بعد یهو اسمشو میگه غافلگیرت میکنه چون به شدت حافظه و یادگیریشون قویه الان
خب چه لزومی داره بشینه شما باهاش حرف بزن یا بخون همینجوری که داره راه میره
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش