2777
2789
عنوان

راه حلی دارین؟

65 بازدید | 11 پست

واقعا دارم کلافه میشم با ۱۹ سال سن وضع دندونام اینه ینی تو دهنم یه دندون سالم نیست نصفشو عصب کشی کردم یا پر کردم سطحی فقط جلویی ها سالمن

خیلیم رسیدگی میکنم بهشون از هر نظر مراقبت میکنم ولی باز بدتر خراب میشن البته فکر کنم ارثیه طرف بابام  جنس دندونای همشون اینطور ضعیفه

ینی همین پارسال۱۰ ملیون خرج دندونام کردم الان باز شده همون اش و همون کاسه واقعا دیگه نمیدونم چه خاکی ب سرم بریزم اینطور پیش بره دیگه تو ۳۰ سالگی باید مصنوعی کنم😂😂😂😂

راهکاری دارین؟

•آرام‌باش‌درست‌میشَود‌ نه‌هیچ‌شَبی‌نَه‌هیچ‌زمستانی‌دائمی‌نیست🌚🌨💫•️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقد  تو منی دختر ولی من اگ باز خراب شدن میکشم  به درک خسته شدم بخدا 😕👩‍🦯

حالا بار دار هم هستی تو بارداری هم دندونا وضشون افتضاح میشه😂

خمین الان تو استپ نشستم‌دارم میرم مطب دندانپزشکی دندون جلویی هم هست متخصص زیبایی خدا تومن پول میخاد ...

اره واقعا خیلی گرونههههه

اره از شانس بعدم  اونوقت شوهرم فقط یه دونه دندون خراب داره 😐 اصلا هم بهشون رسیدگی نمیکنه&nbs ...

انقد حرص میکشم 😐😐😐😐😐باور میکنی پدرر بزرگ مننننن با ۷۰ سال سنننن دندوناش مال خودشن سالمه سالم😐😐😐خوشبحالشون بخداااا ینی تو همه چی کشیدم ب فامیل بابام😒😒😒😒بجز پولداری😂😂😂😂😂😂