2777
2789

سلام

همه رو اینجا مینویسم

من ۲ ساله عروسی کردم . فقط خانواده پدریم اومدن خونمون . دستشون درد نکنه . عمه هام ۲ دفعه اومدن خونمون ، یکبار یه تابلو بزرگ گرفتن ، یکبار یه گلدون که اندازه هیکل منه ! عموی بنده خدام چندین ماه بود سرکار نمیتونست بره و اوضاع مالیشون خیلی بد بود .  عید ۲ سال پیش اومدن خونمون و ۶۰۰ تومن پول نقد اوردن . بنده خدا زن عموم با چه خجالتی پول رو داد . میگفت من باید خیلی بیشتر از این کادو میوردم ولی خودت اوضاع عموت رو میدونی ، توروخدا ببخشید.

کل این ۲ سال خانواده مادریم نیومدن خونمون . چند نفرشون شهرستانن . مارو دعوت کردن ۲ بار رفتیم شهرستان خونه ۲ نفرشون ‌.

خلاصه چند هفته پیش ، خانواده مادریم زنگ زدن گفتن ما میخوایم بیایم خونتون . گفتم پس برای شام تشریف بیارید . حدودا ۱۷ نفر میشدن . خداشاهده من اصلاااا ادم پر توقعی نیستم . توی فامیل معروفم به قانع و بی توقع بودن از اطرافیان .

منم خیلی دوستشون دارم خانواده مادرم رو . شام یک عالمه قیمه پرررر گوشت گذاشتم و زرشک پلو با مرغ . شاید باورتون نشه اما رفتم خاربارفروشی مورد اعتمادمون گفتم بهترین برنجت رو بده ، کیلو ۱۶۰ هزار تومن فقط پول برنج دادم خدایی چه عطر و طعمی هم داشت. ژله و سالاد و بقیه مخلفات هم چیزی کم نزاشتم . توی سفره دیگه جا نبود.انواع و اقسام میوه .

اومدن خونمون خداشاهده یک جعبه شیرینی دستشون نگرفتن بیان ‌ . نگید اوضاع مالیشون خوب نبوده . اصلااااا و ابداااااا ‌ . بسیار بسیار هم ادم هایی هستن که پول زیاد میاد دستشون .

فقط پدر بزرگم یک جعبه خیلی کوچیک سوهان اورده بود! خیلی جلوی همسرم خجالت کشیدم . 

جالبیش اینجاست که اینا خونه هرکی میرن ، سریع پا میشن ظرف های غذا رو میشورن ، و تا پاسی از شب هم میمونن خونه صاحب خونه . 

ساعت ۹ شب اومدن خونم ، شام رو خوردن . به یک بشقاب دست هم نزدن که از توی سفره بردارن . ساعت ۱۰ خونه من تخلیه شد . رفتن !!!! یعنی شام رو خوردن و رفتن !!! رفتن خونه خالم !!! خداشاهده تا ۳ روز فقط ظرف میشستم و وسایل جابه جا میکردم . انقدر ظرف شستم تا چند روز از کمردرد حتی نمیتونستم بخوابم!

خیلی ناراحت شدم از دستشون😔😔😔نه اینه چرا ظرف نشستن یا کمکی نکردن ! اونا مهمون بودن و وظیفه ای نداشتن . ناراحت شدم که شام رو خوردن بلند شدن رفتن !!!!

دختر خالم  چند ماه بعد عروسی من عقد کرد . ۱ ماه بعد از عقدش ، خاله مشترکمون دعوتش کرد پاگشا . برای پاگشا یه ست میوه خوری چینی خریده بود براش چقدرررر خوشگل . همون خالم هنوز که هنوزه منو دعوت نکرده.

چند روز قبل شب یلدا ، دوتا خاله هام شب چله ای بردن برای دخترخالم ( مامان دختر خالم و خاله مشترکمون) . بازم خالم براش پول برده بود ...

خیلی ناراحت شدم که چرا انقدر بین ما فرق میزارن.

مامان دختر خالم شب عروسیم خونم نیومد ! اخر عروسی ، توی ماشین نشسته بودم ، اومد گفت اینم کادو خونت . وای خدای من . یه آینه به شدتتتت زشت بهم داد !!!! اتفاقا سلیقه اش خیلی قشنگه  ولی آینه ای که به من داد خیلی زشت بود !!!!

چند ماه پیش دعوتم کرد پاگشا با این که دست و بالشون بازه ، پاگشایی بهم گل قاشقی داد توی گلدون پلاستیکی!!!! غذاهم یه قیمه واقعا بدمزه گذاشته بود😔😔خالم هم سلیقه داره هم دست و بالش بازه و هم اشپزخوبیه...

همین خالم شر به پا کرد ، آبرو حیثیت برای خالم نزاشت که چرا دخترمنو پاگشا کردی بهش سرویس چینی دادی باید بیشتر میدادی !

میدونم برای عید میخوان منو شوهرم رو دعوت کنن برای عید دیدنی . میخوام کلا دیگه طرفشون نرم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دعوتشون نکن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اینا خانواده مادری نیستن بیشتر شبیه خانواده ی یزید و شمر هستن آخه چقدر خاله هات ... نمی‌دونم چی بگم 😐💔

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️