2777
2789
عنوان

کنکور تجربی از رشته ریاضی

255 بازدید | 13 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر... 🌹

میخواستم با دیپلم ریاضی کنکور تجربی بدم بنظرتون میشه؟ 

موفق میشم؟ 

نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشن‌تر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگه‌دارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت اینه اجازه دادن داری یا نه؟

اره

نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشن‌تر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگه‌دارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤
اگر نظام جدید باشی آره میتونی فقط باید زیست و خودت بخونی 

سخته؟ 

بنظرت میشه پرستاری چیزی بیارم؟ 

بعد اینکه معدل تاثیر داره دبگه ما نمره نهایی برای زیست ندارم چجوری میشه؟! 😕

بعد اینکه معدل تاثیر داره دبگه ما نمره نهایی برای زیست ندارم چجوری میشه؟! 😕

تا اونجایی که میدونم اونایی که یه رشته دیگه هستن بعد کنکور یه رشته دیکه رو میدن ۱۰۰ درصد کنکورش حساب میشه 

ولی مطمئن نیستم این حرفم درسته یا نه از چند نفر بپرسید باز

کنکور تجربی کلا سخته دیگه  ولی بخونی چرا که نه  از طرف دیگه ام شنیدم ریاضی ها فیزیکشون ق ...

اره ریاضی و فیزکمون خوبه طبیعتا شیمی هم ک مشترکه فقط میمونه زیستش ک خیلی سخته🥲

تا اونجایی که میدونم اونایی که یه رشته دیگه هستن بعد کنکور یه رشته دیکه رو میدن ۱۰۰ درصد کنکورش حساب ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی♥خودت تجربی هستی؟ 

کنکور دادی؟ 

من نه هنوز کنکور ندادم  ولی اطرافیانم رو دیدم از تجربیات اونا استفاده کردم😂💙

موفق باشی عزیزم