2777
2789
عنوان

موید باشید یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 23 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محکم و استوار بودن قوی بودن معنیش میشه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
بیشتر ببینید
این همون کلمه ایه که پایین ورقه امتحان درکنار موفق باشبد مینوشتن (موفق و موید باشید) ولی چون من هم ...

😂😂😂منم تعجب کردم در جواب سلام گفت

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
خخخ..به جای جواب سلام؟ یعنی مورد تایید..اما در عامه به معنی همون موفق 

همین دیگه

گفت شاید میشه در ج سلام گفت و من حمیدونستم شایدم هول شده گفته

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
همین دیگه گفت شاید میشه در ج سلام گفت و من حمیدونستم شایدم هول شده گفته

خوبه که..من یه دفعه به یکی سلام کردم گفت خیلی ممنون..یا بعضیا اصلا جواب نمی دن بی کلاسی می دونن..مثلا بهشون یگی روزت به خیر بیشتر خوششون می یاد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز