2777
2789

سلام دوستان...در مورد ویزای تحصیلی سوال دارم کسی هست که گرفته باشه؟من میخوام مقطع دکترا برای آلمان اقدام کنم...موسسه های مهاجرتی میگن تحصیل آلمان رایگانه. و اینکه خودشون همه کارارو میکنن حتی استاد راهنما هم خودشون برات پیدا میکنن خود موسسه منظورمه. به نظرتون راست میگن؟ یا همش تبلیغاته؟ 

من مقاله ندارم ولی معدل ارشدم بالاست دانشگاه فردوسی هم بودم

موسسه و وکیل که ادعا میکنن ویزا میگیرن ۱۷۰۰ یورو حداقل میخوان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
@ هاردلی_کویین

تاپیکای خوبی در این مورد دارن ولی فکر کنم تگ نشد

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
خیلللی میترسم😥

ماشالله الان همه زدن تو کار مهاجرت من خیلی از اطرافیانم مهاجرت کردن یکیشون واسه طرف پول فرستاد بعد قرار بود اون طرف همه چی رو اوکی کنه بعد گفت همین که رسیدم بهش زنگ میزدم خاموش بود نتونست پیداش کنه پول فرستادیم دوباره برگش کلیم هزینه کرده بود

📚🌱

ببین من توصیه می کنم حتی یک قرون پول تو جیب موسسات مهاجرتی و وکلای مهاجرتی نریزی. مخصوصا برای ویزای تحصیلی که پیچیدگیش از باقی انواع ویزاهای بلند مدت کمتره و خود ادم خیلی راحت می تونه انجام بده

شما یک ماه وقت بزار خودتو با پروسه اپلای تحصیلی اشنا کن، تا ابد از پول ریختن تو جیب این موسسه و اون موسسه راحت میشی.

پیدا کردن استاد راهنما لازمه اش اینه که وقت بزاری و به وبسایت دانشگاه های مختلف کشور مد نظرت دونه دونه سر بزنی و لیست استادای رشته تو دربیاری. یه نگاه به رزومشون بندازی و ببینی رو چه موضوعاتی کار کردن و بعد برجسب رزومه شون و ارتباط کارشون با پروپوزال شما بهشون ایمیل بزنی

هیییچ موسسه ای اینکارو بهتر از خودت انجام نمی ده. حتی اگر شانس بیاری و موسسه معتبر پیدا کنی که قصد کلاهبرداری نداشته باشه، بعد گرفتن خدادتومن پول تمام کارهایی رو که خودت می تونی انجام بدی با درجات پایین تر دقت و درایت برات انجام میدن

شما یه سر برو سایت اپلای ابرود، صدها تاپیک فقط برای کشور المان وجود داره‌. ده ها تاپیک دیگه دارن که یادت می ده چطور به استادا ایمیل بزنی. کاملا از منابع اطلاعاتی بی نیازت می کنه و اونم رایگان. فقط باید وقت و حوصله بزاری که خوب هزینه کمی برای مهاجرت تحصیلیه.

موفق باشی 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ببین من توصیه می کنم حتی یک قرون پول تو جیب موسسات مهاجرتی و وکلای مهاجرتی نریزی. مخصوصا برای ویزای ...

من الان اولین کاری که باید بکنم اینه که پروپوزال بنویسم؟؟؟یعنی برای اقدام در مقطع دکترا اول باید پروپوزال داشته باشم؟ 

مدرک زبان رو هم دنبالشم تازه شروع کردم. هدفم برای یک سال تا یک سال و نیم دیگه س. اگه زودتر بشه که چه بهتر....

2810