2777
2789
من شدم زایمان سزارین بود عمل نکردم رژیم غذاییمو عوض کردم با اب داغ خودمو میشستم و هر صبح خاکشیر میخورد و انگور که رووون کار کنه شکمم و اینکه توالت فرنگی استفاده کن توب میشی
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
ن بعد زایمان مخصوصا طبیعی بواسیر عادیه مواظب باش یبوست نگیری .ورزش کگل رو هم انجام بده
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام دوستان خواهشا کمکم کنین نگراااانمممممم.. منم یکماه بعد از زایمان گرفتم انتی همورویید زدم دو قطره خون اومد منم دیگه نزدم ولی نه درد دارم نه خونریزی و نه مشکل اجابت مزاج .فقط بیرون زدگی دارم موقع دفع میاد بیرون بعدشم میره جا . یکی هم بیرون زدگی خارجی دارم .بنظرتون چجوری این بیرون زدگیا از بین میرن؟؟؟؟