2777
2789
عنوان

رل دهن لق😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 84 پست
لایکت کردم از صمیم قلب  حلالم کن😶

فداا سرتتتتتت😂😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
فداا سرتتتتتت😂😂

وقتی لایکت کردم عذاب وجدان  گرفتم

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا انگار من باهاش دشمنی دارم سنمون ازش زیاده دیدیم اینچیزارو چون عاشقه نمیخاد باور کنه

شما چون سنت زیاده و تو عهد بوق بزرگ شدی هنو نمیفهمی اینچیزارو

•آرام‌باش‌درست‌میشَود‌ نه‌هیچ‌شَبی‌نَه‌هیچ‌زمستانی‌دائمی‌نیست🌚🌨💫•️
وای چقد بعضیاتون گارد دارین خب برین بیرون از تاپیک والا بعضیاتون انگار سایتو خریدین

گارد نداریم حرف حق تلخه 

بعدشم نه ما خریدیم نه شما که بخواید بگید برید بیرون سایت تبادل نظر هرکس نظرش رو میده اگه ظرفیت شندیدن ندارید اون یه بحث دیگه اس

تو خوبی امثال تو برا شوهر کردن خودشونو پاره میکنن

م بعنوان مرد تایپک میگم ساکت شینننن...

ببخشید البته 🙉🙊..میگم راه درو کجاس اینجا

*ALONE BUT SELF  MADE*                                  تنها. . . اما خود ساخته . . . 
تو خوبی امثال تو برا شوهر کردن خودشونو پاره میکنن

باشه عزیزم ت درست میگی

امثال توعم پر عقدن معلوم نی زندگیاشون چقد نکبتیه ک ت سایت عمومی عقدشونو میخان خالی کنن

ریپ نزن حوصلتو ندارم 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
والا برای ماهم الکی نیست و به احتمال زیاد سنمون از شما بالاتر هم هست ولی جرات این کارارو نداریم اصلا ...

همه مثل هم نیستن 

چون خودت تو محدودیتی دوس داری همه مث خودت باشن؟؟

گارد نداریم حرف حق تلخه  بعدشم نه ما خریدیم نه شما که بخواید بگید برید بیرون سایت تبادل نظر هر ...

نظرتون محترم

لطفا دیگ ریپ نزن باتشکر

جوون.😍. چه دختره کوبانویی

کو بانو 😐

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
فقط دارم فکر می کنم چطور می تونه و خانواده ش نمیگن به کی و کجا میبری خانواده ما چرا اینقدر پیگیرن پس ...

واقعاااااااا

میرم جایی، پنج دقیقه تاخیر دارم میگ چرا دیر اومدی، دستشویی میرم پشتم هستن🫤🫤🫤🫤

آره به نظر منم زیاد رفتار جالبی نیست،آدم یه کمم باید خودشو نگه داره،اگه حتی شکمو هم باشه..

شما ها همیشه ادمو قضاوت میکنین اوکی؟؟؟

چ ربطی ب شکم داره همون غذارو ننشم میپزه میزاره جلوش ولی دوس داشت دستپخت منم بخوره ببینه چجوریه چ ربطی ب شکم داره

باشه عزیزم ت درست میگی امثال توعم پر عقدن معلوم نی زندگیاشون چقد نکبتیه ک ت سایت عمومی عقدشونو میخا ...

عزیزم 20 صفحه تاپیک زدی یه مرور کنی تاپیکاتو میبینی زندگی کی نکبته 😁بای 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
چرا سایت شده همش رلم و کراشم و..ِ چرابعضی از این دهه هشتادی ها انقد عجله دارن چرا دخترا انقد خودشو ...

واقعا حرفتون درسته،من خودم با ۲۶ سال سن،تازه فرق بین رل و دوست پسر و این چیزا رو فهمیدم،چه برسه بخوام داشته باشم..نمیخوام به کسی توهین کنم ولی این جور دوستیا به بهانه ازدواج،تو کتم نمیره،به نظرم دختر،خودشو خیلی سبک میکنه و شخصیت خودشو میاره پایین🤦‍♀️حالا آشنایی و رفت و امد خانوادگی باز یه چیزی😐