داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
چرا سایت شده همش رلم و کراشم و..ِ چرابعضی از این دهه هشتادی ها انقد عجله دارن چرا دخترا انقد خودشو ...
واقعا حرفتون درسته،من خودم با ۲۶ سال سن،تازه فرق بین رل و دوست پسر و این چیزا رو فهمیدم،چه برسه بخوام داشته باشم..نمیخوام به کسی توهین کنم ولی این جور دوستیا به بهانه ازدواج،تو کتم نمیره،به نظرم دختر،خودشو خیلی سبک میکنه و شخصیت خودشو میاره پایین🤦♀️حالا آشنایی و رفت و امد خانوادگی باز یه چیزی😐