بچه ها جلسع دوم بودم چن روز پیش روی ساق پام لکه قهوه ای خیلی کوچیک دراومده که انگار روش حالت کبودی زرده میره؟🥺اولش قرمز بود(حالت جای اشعه دستگاه) زینک زدم الان بصورت قهوه ای بی رنگه بنظرتون میرننن؟؟ استرس گرفتم
برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تیتانیوم میرم خیلی راضیم این بار مویی در نیومده بود جلسه سومم بود گفت جلسه بعد بیا
اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام وهزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰ هدف اول ۸۰ هدف دوم ۷۶ هدف سوم ۷۲ هدف چهارم ۶۸حذف
هوف پس نگران نباشم ؟از استرس نتونستم از صبح کاری کنم بس نگران بودم
نگران نباش احتمالا مثل من توام پوستت زود کبود میشه مثل به جایی می خوری، من مهم زود کبود میشم هم دیر میره جای کبودیام .با فشار شات خنک کننده مخصوصا دستام همه دون دو قهوه ای بود تا اینکه دوره لیزرم تموم شد چند ماه بعدش رفت همش .تازه به من گفت لافارر بزن ولی تنبلی کردم مرتب نزدم وگرنه زودتر میرفت.
نگران نباش احتمالا مثل من توام پوستت زود کبود میشه مثل به جایی می خوری، من مهم زود کبود میشم هم دیر ...
من پوستم حساس و سفیده بعد رو ساق پام رو همون قهوه ایا لکه زرد(حالت کبودیه زرده)اولش کبود بود بعد کم کم بی رنگ شد تبدیل شد به زرد(از حرف زدنم مشخصه استرس دارم؟؛)))
برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
ببین لافارر بزنی زودتر میره ولی در کل میره یعنی نگران کنند هنیست ولی خیلی استرس داری من اصن برام مهم نبود چون میدونستم کبودی میره ولی بعد جلسه سوم بود رفتم خودش گفت این دون دونا کبودیه بعد جالب اینه برای خودم سوالم نشد چه برسه نگران بشم :)))))))) بعد گفت کرم زد کبودی لافاررو بزن.که گرفتم ولی زیاد نزدم. الان یکسال میگذره از اخرین باری که لیزر رفتم هیچی نیست صاف صافه. دفع بعد بهش نشون بده شاید شدت شات خنک کننده تو کمتر کنه اگه بشه هرچقدر خنک کننده شدتش بیشتر باشه و سردتر باشه اینا بیشترن.