جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
امروز از عرسم رفتم سیتی اسکن دادم به دستور انکلوژ بیمارستان امام خمینی تهران بعد فهمیدم فاصله ش با ماموگرافی کم بوده چون ماهدقبل ماموگرافی انجام دادم غصه به غصه هام اضافه میکنم از بی کسی.....صبح التماس کردم یکی بیاد همرام هیچکی نیومد....... بسکه استرس داشتم ......رفتم
🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜
عزیزم کاش این تاپیکو نمیزاشتید بیمار سرطانی زیاد شده. منم یکی از عزیزانم داره. با دیدن این تاپیک تن ...
آره بخدا
من بابام لنفوم هوچکین داره
الان بدنم داره میلرزه
وقتی اینجا خیلی راحت دارن میگن لنفومی ها دور از جونشون همه فوت میکنن
اصلا نمیگن یکی شاید خودش یا نزدیکانش این بیماری داشته باشه
چقد روح و روان اون افراد می تونن بهم بریزن
🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜
چرا انقدر زندگی رو برا خودت سخت کردی من الان ۶ ساله که اینجوری شده مشکلی هم برام پیش نیومده
دقیقا چجوری؟ یعنی شما هم لنف های زیر بغلتون دایما بزرگ وکوچکمیشن؟ راکتیو؟ و در سینه لنف نود اینترااماماری دارید در سایز زیر یک سانت؟ و زخمهای سطحی پوستتان دیرخوب میشن؟ و دکتر جراح انقدر بهتون میخنده که خودتون پامیشیم میرین انکلوژ بیشعور واستون سیرتی اسکن با حاجب بنویسه و من همه ی این غلطا روکردم و بعد سی تی اسکن فهمیدم که چقدر ضرر داره و اشعه ایکس .....