2777
2789

چند روزه این چله رو برداشتم 

(تا ۴۰روز ۱سوره جن, آیه ۱۰۳آل عمران ۱۴مرتبه, آیه ۱۱مائده ۱۴مرتبه ,۱۴فلق ,۱۴ناس هدیه ب ۱۴معصوم)

دو‌روزه خواب مار و گاو سیاه و ترسناک ک میخواد ب خانوادم آسیب بزنه و عنکبوت و... میبینم.

بنظرتون طبیعیه؟ من شاید تو عمرم دوبار خواب دیدم حالا دیدن این خوابا برام عجیبه 

بنظرتون دیگه نخونم؟

یکی بود میگفت ۴۰ روز رو نیت نکنین برای یک چیزی اعداد دارای امواج خاص هستن..

(حالا خودمم کلی چله برداشتم و خوندما‌)

پس فقط برای اینکه این خوندن خدا رو خوشحال میکنه و باعث میشه حاجتمون رو بده بخونیم.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر روز سوره یاسین و واقعه میخونم  فقط برای رضای خدا.

تو هم اینطوری بکن خدا ارحم الراحمین هست هر چیزی که برای خدا باشه خدا خودش یکجوری بقیه شرها رو هم دفع میکنه از انسان

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

من تو‌زندگیم انگار طلسم هست از وقتی خودمو شناختم زندگیم پیش نمیره

همه نوعی همیشه احساس میکنیم طلسم داریم ولی خدا خودش گفته به من اعتماد کنین خودم درستش میکنم منم هرچی خوندم و هر کاری کردم بهش اعتماد کردم.

منم ب نیت‌ ۱۴ معصوم میخونم فقط میترسم این ختم درست نباشه

۱۴ معصومم  ان شاالله که حاجتت رو میدن.

ولی راستش من چون از خوندن سوره جن میترسم چون الانشم کم خواب بد نمیبینم برا همون از سوره هایا زیارت عاشورا و حدیث کسا در این مورد استفاده کردم برای دفعشون

2810