2777
2789
عنوان

جاريم طلاق گرفته بچشو به گردن بگيرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 162 پست
کاش اینایی که مشکل دارن باهم، ۳ تا ۳ تا بچه نمی آوردن😐

ناخاسته بودن بحساب خودش 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

بهش محبت کن کمک به مادرشوهرت هم بده اما قبول مسئولیت سنگینه

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ، اون مادره هر جا باشه دلش پیش بچه هاست. تو اگه اینکار بکنی بهت بد میشه ، صرفا در حد کمک رسوندن به جاریت که رفته ،میتونی کمک حالشون باشی . این کارو بکنی فردا برگرده حق داره اگه طوری دیگه قضاوتت بکنه. 

ببین یه کاربر دیگه هم اینجا بود گفت جاریم قهر کرده رفته من دیدم بچه هاش گناه دارن اوردم پیش خودم رسی ...

دوست منم این اتفاق افتاد اما خودش نخواست بچه جاری نگه داره مجبورش کردن بعد جاریش زنگ زد چنان نفرینش مرد حتی بچه تو شکمش نفرین کرد گفت حق نداری یه لیوان آب دست بچم بدی ختی اگه دیدی داره تلف میشه اینم ترسید ولی باز مجبور شد بچه هاشو نگه داره ولی اون جاریش کارش درست نبود اصلا 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بزرگه  ب عهده پدر اون ۲تا ب عهده مادر.قانونا تا ۷ سال

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘