2777
2789
من مامان آخر مرداد .. 67 ... وزن قبل از بارداری 65
مشاوره و صدور انواع بیمه نامه. سوالات بیمه ای خود را اینجا بپرسید. تلفن تماس: 88963153https://www.ninisite.com/discussion/topic/3055379/سوالات-بیمه-ای-خود-را-اینجا-بپرسید?postId=99230054

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرزانه جان اول مهمه که هفته چندی، ماهی دو کیلو نباید بیشتر اضافه کنی.اگه فکر میکنی وزنت زیاد رفته بالا، سعی کن برنج رو کلا حذف کنی از وعده های غذاییت و نون رو هم کم مصرف کنی، و اگه نون رو هم بتونی حذف کنی خوبه.سیب زمینی تا میتونی کم مصرف کن و ماکارونی هم حذفش کن. عوضش تو وعده های غذاییت مرغ یا گوشت حتما باشه. گشنه نباید بمونی، بخور تا سیر شی. میتونی تعداد وعده هاتو زیاد کنی ولی کمتر بخوری. برای شام ها هم سبک بخور.مثل سوپ.مایعات هم زیاد مصرف کن.روزی 15 لیوان باید مایعات بخوری.این 15 لیوان از چایی خیلی کمرنگ حسابش کن تا آب و آبمیوه و عرق یا جوشونده کاسنی، شاتره و رازیانه و شیر.اینا کلا دلت رو هم پر میکنه و کمتر گشنه میشی. مایعات زیاد باعث میشه مایع دور جنینت کم نشه که خیلی خیلی مهمه. من خودم اصلا چاق نشدم ولی شکمم خیلی تیز و توپ مانند شده، بچه ام هم وزنش زیاده و هم قدش بلنده، تا الان که ماه 9 هستم 10 کیلو اضافه کردم.با اینکه 3 ماهه که برنج و نون نمیخورم یا خیلی کم.مثلا برنج رو شاید تو این 3 ماه 4 بار خورده باشم.نون هم کم مصرف میکنم.تنها وعده ای که حتما نون میخورم صبحانه است
سلام سال نو مبارک به مناسبت افتتاح شعبه جدید مزون لباس کودک نازدونه در پونک بن خرید 10000 تومانی دریافت کنید و از کالکشن جدید لباسها از امریکا و انگلیس و حراج بی نظیر یکسری از لباسها تا 40 درصد لذت ببرید تلفن : 09390386090 اینستاگرام : mezonnazdoneh ** به مامانای باردار نیز بن خرید داده میشود ***
مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا