2777
2789
عنوان

خودمحوری را به خدامحوری تبدیل کن

210 بازدید | 21 پست

امروز از خداوند درخواست می‌کنم که مرا کمک کند تا خودم را تغییر دهم.

اگر این دعا از روی صداقت و مخلصانه باشد خداوند مرا یاری خواهد کرد. 

قبلاً در شرایط و موقعیت‌های به خصوصی دست به دعا و نیایش برمی‌داشتم، امّا امروز متوجه شدم که خواسته‌ها و رفتارم با خالق خود در گذشته به هیچ وجه محترمانه نبوده و حتی در بعضی موارد به او توهین هم می‌کردم.

با دستورات عجیب غریب و خواسته‌های جور وا جور او را وادار به اجرای دستوراتم می‌کردم.

امروز دعای من خواست اراده او و قدرت اجرایش از طرف خودم می‌باشد. 

امروز نیازی ندارم تا خواسته‌ی خود را یک به یک به خداوند دیکته کنم، بلکه در کمال تواضع و فروتنی زانو زده و جهت عملی شدن اراده‌اش دعا می‌کنم. 

چون خداوند من را خلق کرده است و کاملاً می‌داند که من چه موجودی هستم و تمام نیازها و احتیاجاتم را می‌داند و برآورده می‌کند. 

امروز قدرت من در مقابل تسلیم شدن به خداوند تقویت بیشتر می‌شود. امروز وقت خود را جهت تهیه‌ی لیست به خداوند تلف نمی‌کنم ...!

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نینیجان     (در مورد اون جریان چند ماه پیشتون خودتون بسپارید بخدا)

@جیگرطلاشم    

@اردی_بهشت۷۲‍ 

@nari40‍ 

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
خیلیا همش تاپیک خودکشی میزنن برید به اونا بگید میگن نعوذ بالله خدا وجود نداره کفر میگن استغفروالله&n ...

اونا هم دنبال خودمحوری هستن 

ما مذهبی نیستیم با اصول روحانی کار داریم یه مذهبی هم که نماز و روزه  میگیره هم ممکنه به خودکشی فکر کنه و شاید انجام بده رفیق خود من خودکشی کرد یا یع مذهبی دروغ گناه میکنه اما ادمی کع روحانیت اومده تو وجودش درست رفتار میکنه که خیلی سخته

@mozhgan0057        

@خار_پاشنه        

@شازده    

@نینیجان     (در مورد اون جریان چند ماه پیشتون خودتون بسپارید بخدا) @جیگرطلاشم   ...

سلام 

خیلی ممنون از مطالب مفیدتون 

منم اتفاقا یه حاجتی دارم توکل کردم به خوده پاکش و خودمم تلاش میکنم و عاجزانه از خدا می‌خوام اگه به مصلحتم هست من و یاری کنه 🥺🙏

سلام  خیلی ممنون از مطالب مفیدتون  منم اتفاقا یه حاجتی دارم توکل کردم به خوده پاکش و خود ...

خب باید سهمت رو رعایت کنی سهم تو حرکته مثل اینکه میخواهی قرعه کشی بانک برنده بشی هی بخدا میگی منو برنده کن وای هیچ حسابی تو بانک باز نکردی خخخ