2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، جهت اطلاع از قبل و بعد عمل زیبایی بینی ،  بهترین و بدترین  دکترای  شهر اهواز  و شهرای دیگه ، در گروه تلگرام به این لینک مراجعه کنید @zibaeiahvaz 

( توجه داشته باشید که گروه برای تبلیغ پزشکان،یا هرگونه تبلیغات پزشکی نمیباشد )

🔱 معرفی بهترین جراح بینی اختصاصی در شیراز؛ با توجه به چهره و مدل بینی و سبک درخواستی شما 🔱

🔹مشاوره رایگان برای عزیزان تا پایان فصل پاییز

🔹نوبتگیری فوری و بدودن دغدغه برای هموطنان عزیز

🔹امکان اقساطی کردن هزینه عمل با شرایطی بسیار راحت☺️

🔹برای رفاه حال شما عزیزان نیز یک پرستار اختصاصی آنلاین، بعد از عمل به شما اختصاص داده میشود تا احتیاجی به مراجعه حضوری به پزشک در شیراز نباشد.

⚜️ این ها تنها بخشی از خدمات زیباکس برای شما عزیزان است؛ تنها کافیست عبارت " عمل بینی با زیباکس" را در گوگل سرچ زده و تمامی نمونه کارهای جذاب+ پیج اینستاگرام و وبسایت و همچنین از تماام خدمات جذاب ما مطلع گردید.

🛑برای دریافت مشاوره رایگان اسم و فامیل و شماره تماستون به ایدی زیر در تلگرام ارسال کنید

@Zibax_ir0

🔱 معرفی بهترین جراح بینی اختصاصی در شیراز؛ با توجه به چهره و مدل بینی و سبک درخواستی شما 🔱

🔹برای رفاه حال شما عزیزان نیز یک پرستار اختصاصی آنلاین، بعد از عمل به شما اختصاص داده میشود تا احتیاجی به مراجعه حضوری به پزشک در شیراز نباشد.

⚜️ این ها تنها بخشی از خدمات زیباکس برای شما عزیزان است؛ تنها کافیست عبارت " عمل بینی با زیباکس" را در گوگل سرچ زده و تمامی نمونه کارهای جذاب+ پیج اینستاگرام و وبسایت و همچنین از تماام خدمات جذاب ما مطلع گردید.

🛑برای دریافت مشاوره رایگان اسم و فامیل و شماره تماستون به  شماره زیر ارسال کنید

09301391548

میشه پبدا کردین به منم بدین منم قصد دارم سال بعد عمل کنم میترسم دکتری که پیدا کردم خوب نباشه

🛑برای دریافت مشاوره رایگان اسم و فامیل و شماره تماستون به شماره زیر ارسال کنید
09301391548

خدا خیرت بده لینکشو برام بفرست این هفته عمل دارم کلی سوال دارم استرس دارم تو این وضعیت گروه حذف شد ا ...

من چک کردم عزیزم لینک نداره

ولی میتونم  ادت کنم

ایدیتو بیا خصوصی بهم بده

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
خدا خیرت بده لینکشو برام بفرست این هفته عمل دارم کلی سوال دارم استرس دارم تو این وضعیت گروه حذف شد ا ...

منم پارسال عمل کردم استرس نداشته باش

سریع تموم میشه خوشگل میشی😍🥰😁

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀