2777
2789
عنوان

مامانا و اونا که تو اقدامن بیان

195 بازدید | 37 پست

من لتروزل خوردم و چهارتا فولیکول۱۹_۱۹_۱۶_۱۴ داشتم وآمپولhcgزدم.که ۱۴ روز بعد آمپولhcg بی بی چک زدم منفی شد.یعنی حامله نیستم یا زود بی بی چک زدم.البته ۳ روز دیگه موعد پریودمه خواهش میکنم جواب بدیننن

یه هفته م صبر کن بعد باز بی بی چک بزن 

انشالله که بارداری 

فولیکولات خوبن احتمالا بارداری

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دیروز یکسره گریه میکنم دلم خونه    

چرا گریه . استرس و غصه سمه واست عزیزم خودتو ناراحت نکن 

تو ماشالله فولی غالب داری 

من که اونم ندارم .

حتما بهم خبر بده باردار بودی 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
یه هفته م صبر کن بعد باز بی بی چک بزن  انشالله که بارداری  فولیکولات خوبن احتمالا باردار ...

من این ماه فولی هام ۱۸ و۲۱ و۲۴ بودن بنظرتون امکان بارداری هست بااین فولی ها فردا موعدمه امروز بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ انداخت ولی خیلی کمرنگ بود به زور دیده میشد.

من این ماه فولی هام ۱۸ و۲۱ و۲۴ بودن بنظرتون امکان بارداری هست بااین فولی ها فردا موعدمه امروز بیبی چ ...

آره خیلی خوبن . وقتی هاله انداخته حتما یه چیزی هست صبر کن باز سخته ولی صبر کن چند روز بعد دوباره بی بی بزن انشالله سال دیگه بچت بغلته

شما مشکلتون چیه؟؟دارو مصرف میکنید.؟

تنبلی تخمدان شدید دارم .

شوهرمم تازگیا فهمیدیم یکم تنبلی داره 

دارو میخورم ولی خب فایده نداره البته فقط ۲ ماه اقدام به بارداری کردم نشد بعد دکتر گفت اول تخمداناتو فعال کن بعد اقدام کن