2777
2789

من همه جور ورزشی کردم ولی دارو گیاهی بخور خیلی خوبه عرقیات گیاهی از دکتر طب سنتی بگیر

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قصد بارداری دارم چی بخورم که زودی نتیجه بگیرم  

عزیزم الان دیدم 

منم قصد بارداری دارم رفتم زیر نظر طب سنتی یه سری عرقیات داد و گفت چیا نخورم مثلا ترشی و سرکه گفت نخورم

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
بیشتر ببینید
زود نتیجه گرفتی باردار شدی؟؟

عزیزم دوتا بچه دارم از اولم تنبلی تخمدان داشتم پس ناامید نباش

بعد۵ سال دوباره میخوام اقدام کنم هنوز باردار نشدم چون هنوز اقدام نکردم 

بیشتر ببینید

والا من موندم چی بخورم لبنیات ترشی خیار فست فود غذاهای کنسروی نمیخورم چاقم نیستم.پیاده رویم گاهی دارم.همیشه به شوهرم میگم یکی بیارم فقط بعد میزنم بی خیالی.

خدایا منو محتاج خلق بد نکن.
دوستم اگر به من هم بگی چه داروهایی خوردی که باردار شدی ممنونت میشم.

عزیزم برا بارداری قبلی هیچی بخدا حتی دوماه عقب انداختم بعد باردار شدم فقط میدونم شیرینی و قند و شکر نخوری خوبه الان خودم میخوام اقدام کنم داروی گیاهی گرفتم که ترکیبی هستن برو طب سنتی بهت میگه 

رحم ماها سرده باید گرم بشه البته سر خود چیزی نخور 

یکیشون گل گاو زبان داره 

بقیشو ترکیبه خدا کنه نتیجه بگیرم فعلا دوروز دیگه موعدمه هیچ علامت پریودی ندارم هنوز اقدام نکردم البته فعلا دارم دارو میخورم

دکتر یه قرص دا دوفامد ۱۰ یا همون دوفاستون که بخاطر دارو گیاهی ک تداخل داره نخوردم ولی خیلیا شنیدم تا یکسال خوردن پریودیشون منظم شده

بیشتر ببینید
با چ داروهایی باردار شدی؟؟؟بخدا دلم خونه امروز باز پری شدم        

من تا یکسال باردار نشدم بعد که دیگه بیخیال شدم باردار شدم بنظرم استرس یکی از علتای باردار نشدنه

دکتر بمن گفت استرس و ناراحتی بده برات

اصلا نگران نباش .درضمن دکتر بمن گفت تنبلی تخمدان ربطی به بارداری نداره واقعا هم راست می‌گفت من دوماه بعد آخرین پریودی فکر کردم پریود میشم جلوگیری نکردم  ولی باردار شدم پس استرس علت اصلی باردار نشدنه باید بیخیال باشی

بیشتر ببینید
یعنی با تنبلی تخمدان بدونه دارو میشه باردار شد؟

اره باور کن همش دست خداس خیلیا هستن تنبلی تخمدان ندارن باردار نمیشن 

منکه بدون دارو باردار شدم انشالله شماام میشی 

بیشتر ببینید