2777
2789
عنوان

پماد ویکس برا سرفه

6694 بازدید | 10 پست

دوستان عزیزم من خیلی تو گوگل و نی نی سایت از اینک ویکس سرفه رو خوب میکنه شنیدم چون بچم خیلی سرفه میکرد مخصوصا شبا ولی بازم چون بچم کوچیکه ترسیدم استفاده کنم تا بردمش دکتر و دارو داد گف آلرژیه بعد ازش ویکس و منتول رو پرسیدم گف اگ بزنی چون سرفه اش از آلرژیه ماندگار میکنه تا ۶ ماه اصن خوب نمیشه الان گفتم ک این تایپیک رو جهت آگاهی بزنم کسی همینطور خودسر مصرف نکنه😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره برا آلرژی خوب نیست روی بروشور خودشم نوشته  فقط برا سرما خوردگی وگرفتگی بینی  اسمش کر ...

خب منم نمیدونستم سرفه اش آلرژیه چون آبریزشم داشت فک کردم سرماخورده بعد دکتر گف آلرژیه واقعا میخاستم بزنم خدارحم کرد ولی باهمون داروی دکتر خیلی بهتره

قرص ایروکاست دکتر عبیدی البته و ی اسپری بینی دکوسالین و شربت گایا فنزین

خوب خوبه همینارو بده

معمولا نئوتادین هم میدن 

شب قبل خواب که سرفشون کم بشه چون آلرژی توی شب ب اوجش میرسه وسرفش بیشتر میشه

هروقت سرما خورد براش شربت سیموکلد بگیر گیاهیه برا سیستم ایمنی هم هم هست بزن نت ترکیباتشو بخون

خوب خوبه همینارو بده  معمولا نئوتادین هم میدن  شب قبل خواب که سرفشون کم بشه چون آلرژی تو ...

آهان میگف من دارویی ک مستقیم جلو آبریزش رو بگیره نمیدم  چون بهتره تخلیه بشه ولی باهمینا خ بهتر شد شکرخدا 

باشه عزیزم مرسی ی شربت واسه ایمنی بدنش دارم بش میدم ایمیونس اگ اشتبا نکنم این بهتره یا این ک شما میگی؟

آهان میگف من دارویی ک مستقیم جلو آبریزش رو بگیره نمیدم  چون بهتره تخلیه بشه ولی باهمینا خ بهتر ...

نه این که گفتم برا سرماخوردگی مثل ایمینیوس نیست که روزانه بدی 

یه شربت گیاهیه که فقط وقتی سرما خورد میدی 

ایمینیوس ویتامینه فرق دارن کلا