2777
2789
عنوان

تو بحق فاطمه زهرا برام دعاکنید که خلاص بشم از این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست
همش بیشتر بخاطر یه 200تومن پولی بود که داده بود واسه خرج آرایشم

وای اسی تو پول ارایشگاه دادی بعد نشستی گریه کردی بعدم گفتی  دور بزن کس چی الان خودت بیشتر ک.و.نت نمیسوزه از کارت فقط پول انگار قرض داشتی ب آرایشگاه خب چی شد شوهرت پشیمون شد وای  من بودم میگفتم بدرک بزار بگه تا خسته شد بعد عروسی قشنگ  جبران میکردم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر هیچ و پوچ دعوا راه انداختن و فحش دادن که نمیشه ...ببین کاری نکردی که باعث این کار شده 

هزار دلیل می‌تونه داشته باشه 

ممکنه دوس نداشته بره اون مراسم 

ممکنه خسته و بی حوصله بوده باشه 

ممکنه از آرایش شما ناراضی بوده باشه 

ممکنه هیشکدوم ازینا نباشه خودش عصبی باشه بهر حال دلیلی داره که خودت باید متوجه اش بشی و در جهت حل مشکل گام برداری 

تعلیق نکنید لطفاً... آقا هستم ..اگه نظری میدم سو تفاهم پیش نیاد 
من باهاش توافق کردم ی مبلغی بده برای خونه و مخارجم. همونم نمیده . گفتم پس انقد حرص بخور تا سکته بزنی

اوهوم دقیقا منم پول توجیبی ندارم کلا با اینکه خیلی وضعیت مالیش خوبه اما من ازش بی بهرم

عزیزم مردی که به مادیات اهمیت میده و دوست نداره زن خودش به خودش برسه و حتی بهش بددهنی می کنه به نظرم ...

آدم بدبخت هر کاری کنه بدبختی وبدشانسیش دنبالش میاد ....

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

این حرف نزن عزیزم شوهر شما از یکی از اشتباهات شما ست که شما میتونین از پسش بربیاد شما برای شوهرتون و حرف مردم و حتی مادرشوهر یا کل اقوام زندگی نمی کنید شما آزادید هر تصمیم بگیرد معمولا دختران جوان زمانی تصمیم ازدواج می گیرند که از جای خوب به جای بهتر بروند نه اینکه از جای خوب به جای بدتر بروند

وای اسی تو پول ارایشگاه دادی بعد نشستی گریه کردی بعدم گفتی  دور بزن کس چی الان خودت بیشتر ک.و.ن ...

خدا هیچ وقت همچین بلایی سرت نیاد که بخوای منو درک کنی ولی فقط اونایی که مثل منن میدونن من چه میکشم ......خب از فحش هایی که داد دلم شکست گریم گرفت بعد با اون چشای پف کرده وروحیه داغون چجوری میرفتم بین جمع؟؟

عزیزم کاش اخلاقشو که میدونی ، زیاد به حرفاش توجه نکنی انگار اون حرفارو یه نفر روانی  و دیوونه بهت میگه. منظورم اینه آستانه ی تحملت رو اونقدر ببر بالا که حرفاش برات ارزش نداشته باشه . بعضی مردا از دیگر آزاری بخصوص همسرشون لذت میبرن . ۲۰۰ تومان واقعا ارزش داشت که اینقدر اذیت بشی پس واسه چی سرکار میره و از همه مهمتر چرا زن گرفته ؟؟ اگه نداشت اشتباه کرده زن گرفته. 

عزیزم کاش اخلاقشو که میدونی ، زیاد به حرفاش توجه نکنی انگار اون حرفارو یه نفر روانی  و دیوونه ب ...

چون بیمارن ... یکی و اوردن ک فقط اذیتش کنن ‌ عقده هاشونو سر خانم خالی کنن . 

این حرف نزن عزیزم شوهر شما از یکی از اشتباهات شما ست که شما میتونین از پسش بربیاد شما برای شوهرتون و ...

دخترمو چکار کنم؟؟؟اون این وسط چه گناهی کرده که بخاطر انتخاب اشتباه من باید بچه طلاق باشه و مجبور بشه بامن بیاد خونه بابام وبابام که از شوهرم بدتره نابوش کنه اینجور حداقل باباش دوسش داره

دخترمو چکار کنم؟؟؟اون این وسط چه گناهی کرده که بخاطر انتخاب اشتباه من باید بچه طلاق باشه و مجبور بشه ...

الهی بمیرم برات که میخوای شده خرد بشی ولی برا بچه ات بجنگی 

تو خیلی مادر فداکاری هستی که حاضری فدا بشی ولی دخترت خرد نشه  امیدوارم شوهرت یا سر عقل بیاد یا هرطوری خودت داخل دلت دوست داری باهاش خدا رفتار کنه 

راستی روزتم مبارک آبجی

[QUOTE=269018048]خدا هیچ وقت همچین بلایی سرت نیاد که بخوای منو درک کنی ولی فقط اونایی که مثل منن میدونن من چه میکشم . ...[/QUOTE چی بگم هرچی بگم ب درد شما نمیخوره من کلا حاظر جواب هستم طرفو اینجوری کنه میشورم میزارم کنار،ولی شما اینجوری نیسی حالا ک گذشته بیخیال باش پس حتما قسمت نبوده بری شاید  نیمه ی پر لیوان رو ببین  اگ با حرفم ناراحتت کردم ببخشید  عزیزم خدا کمکت کن هرچی زودتر

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
2810