2777
2789
عنوان

تکنسین اتاق عمل چجوریه خوبه؟

5947 بازدید | 40 پست

میخواستم در مورد تکنسین اتاق عمل اطلاعاتی داشته باشم اینکه حداقل یا حداکثر حقوق و درآمدش، شیفتش، جو شغلیش، یا مثلا جایگاهش تو اجتماع چجوریه ممنون میشم اگه کمکم کنید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تکنسین اتاق عمل کمک های لازم رو در اتاق عمل به جراحان میکنه و دستیار جراحان هست. ساعات زیادی رو باید ایستاده در کنار یک گروه پزشکی. (تکنسین حق نزدیک شدن به بیمار رو نداره) همچنین استریل کردن وسایل عمل هم جزئی از وظیفه هاش هست. درآمدش میتونه حداقل۴ میلیون تومان باشه🙂🙃😉

تکنسین اتاق عمل کمک های لازم رو در اتاق عمل به جراحان میکنه و دستیار جراحان هست. ساعات زیادی رو باید ...

اطلاعاتم کامل بود؟ 🙃خودم چون خیلی ب این چیزا علاقه دارم فقط دنبال همچین چیزایی هستم 😂

نمیدونم ولی خب حقوقش برای یه دستیار خوبه دیگه حالا از ۴ میلیون تومان شروع میشه تا بالا شاید ۵ یا ۶ م ...

آهان خیلی بخاطر اطلاعاتی در اختیارم گذاشتین 

ولی اگه اینجور باشه پس چندان تعریفی نداره 

آهان خیلی بخاطر اطلاعاتی در اختیارم گذاشتین  ولی اگه اینجور باشه پس چندان تعریفی نداره

خواهش میکنم 

اره

پرستاری بهتره. اگه هم میخوایی خیلی بالا باشه که باید روزی 15 ساعت شایدم بیشتر بشینی درس بخونی تا دکتر بشی حقوقت بره ٣٠ میلیون تومان و بالاتر 

عزیزم به حرفای این جا اعتماد نکن

استخدامش به راحتی پرستاری نیست ولی ازمون برگزار میشه کسی که بلد باشه قبول میشه با کارانه و تعرفه کمتر از ۱۱ نیست 

با ارشدشم میشه هیات علمی شد

ولی بیمارستان خصوصی و کلینیک که بدون ازمون هست حدود ۷ تومن 

من خودم هوشبری خوندم 

از کمک پرستار شرکتی بیمارستان که مدرک خاصی ندارن پرسیدم گفت ۸ میگیره کارشناس که دیگه قطعا بیشتره

ولی سرپا واستادن زیاد داره

تکنسین اتاق عمل کمک های لازم رو در اتاق عمل به جراحان میکنه و دستیار جراحان هست. ساعات زیادی رو باید ...

حق نزدیک شدن به بیمار رو ندارن؟؟؟؟😐😐😐😐

چیزی نمیدونید مجبور نیستین گه اطلاعات اشتباه بگین.

منکه دانشجوی ترم سه هستم بخیهای عملو میزنیم چه برسه دیگه تا کارشناسی بخونی ماکه تواتاق عملیم میبینیم دیگه خود کارشناس نزدیک ۷۰ درصد عملو پیش میبره ۳۰ درصد دیگش که دکتر برای کارای حساس مثل جدا کردن بافت اعصاب و ...

بعضی وقتا اصلن دکتر نمیدونه چکار کنه از خود کارشناس نظر میخاد.

پرستیژ کاریش واقعا عالیه

سوادتو یکم ارتقا بده

پس فکر کردی دکتر زنان بیکاره وقتشو با بخیه زدن تلف کنه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲