2777
2789
عنوان

همسرتون چقدر توی بچه داری کمک میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 50 پست
یه خرده رو خودت کار کن. ۹۰ درصد مشکلات واقعی و غیر واقعی( روحی) شما مربوط به همین نداشتن اعتماد به ن ...

نمیدونم چی بگم🙂

خسته شدم کلافه ام

همه کاری براش کردم تا باهام مهربون باشه🙂

حالا اگه الانم بهش بگم فک میکنی چی میگه؟ 

میگه من اینهمه کمکت میدم حیف این دست که نمک نداره دیگه کمکت نمیدم و بعدشم احتمالا یه قهر یکی دو روزه.... 

خیلی بدبختم نه🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چی بگم🙂 خسته شدم کلافه ام همه کاری براش کردم تا باهام مهربون باشه🙂 حالا اگه الانم بهش ب ...

خب باید وقتی کار داری بهش بگی. این مردها نصیحت پذیر نیستن. نمیتونی برای کاری که فردا قراره پیش بیاد از الان توضیح بدی . وقتی پیش اومد بده . بگو فلانی اون ساکو بردار. فلانی بیا بچه رو . یه خرده ناز هم بکن دیگه. بگو کمرم گرفته. بعضی وقتا یخورده مریض بازی در آوردنم بد نیست. قرار نیست شما همیشه تو زندگیت قهرمان بازی در بیاری. یه وقتایی واقعا باید از خودت سلب مسیولیت بکنی تا تجدید قوا بکنی‌ 

یه خانم مستقل و قوی 
خب باید وقتی کار داری بهش بگی. این مردها نصیحت پذیر نیستن. نمیتونی برای کاری که فردا قراره پیش بیاد ...

درست میگی🙂

اشتباه کردم تا حالا🙂

دلم میخواد برم سرش داد بزنم 

اما جرئت ندارم

حیف من.... 🙃

میخوام همین کارو کنم صدای شکستن قلبم رو شنیدم امشب🙂

حق داریی قشنگمم ایشالله یه زندگی پر از ارامشش داشته باشی همیشه ♥♥♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨