2777
2789
عنوان

افسردگی قبل و بعد کنکور😔❤️‍🩹

628 بازدید | 32 پست

سلام دوستان قشنگم امیدوارم که حالتون خوب باشه💎💎من حالم خوب نیست همش میگم قبول میشم قبول نمیشم....با این معدل افتضاحمممم....ترمیم زدم ولی معدلم خوب نمیشه مطمئنم🥺🥺🥺🥺نمیتونم درس بخونم نمیدونم چیکار کنم واقعاااا همش میگم از فردا از فرداااا🥲🥲🥲🥲با اینکه سهمیه ۲۵ درصد رو دارم ولی از چند تا مشاور پرسیدم گفتن تهران قبول نمیشی چون معدلت خیلی پایینه زیر ۱۰ شاید با ترمیم بشم ۱۱ اینا...

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اشکالی نداره کنکورتو اوکی کن

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

دوست من تو دانشگاه سهمیه ایه

با یه سهمیه تپل اومده

الان مونده توش واقن صبح تا شب گزیه میکنه من نمیفمم چه غلطی بکنم

شمام مطمعن باش قبول میشی اما بدبختیت از بعدش شروع میشه که با معدل ده میخوای پزشکی بخونی!

هعیییی منم مثل تو ام سهمیه ندارم 

وااای خدا دیدی چ حس بدیه اصلااا خواب ندارم انقدر میخورم دارم چاق میشم🥺🥺

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

عزیزم قصد ناراحت کردن و بدتر کردن حالتو ندارم یه نصیحت خواهرانه بت مینکنم اگ تجربی هستی رشته های پزشکی و پیراپزشکی رو نزن با سهمیه امکانش هست در بیای ولی بعدش دروس سنگین طب پدرتو در میارن و توش میمونی و فارغ نمیشی رشته های درمان وقتی وارد دانشگاه شدی  پشتکار بالا سواد بالا و تلاش زیاد میخاد تا یه فردا با سواد بشی با ایندت بازی نکن برو سمت علاقت یه فن یاد بگیر

2810