2777
2789
عنوان

قطره ویتاگنوس و پریودی

9938 بازدید | 28 پست

سلام خانمای گل   من پریودام نامنظمه با قرص پریود میشم اگه قرص نخورم پریود نمیشم درمورد این قطره ویتاگنوس شنیدم خواستم اینجا نظر شماها هم بدونم کسی اینجا هست که استفاده کرده باشه من تنبلی تخمدان دارم میشه با این قطره مشکلم برطرف بشه ؟ و اینکه این قطره از گیاه پنج انگشت درست میشه ؟ چون تعریف گیاه پنج انگشت هم زیاد شنیدم و عکسی که رو قطره هست مثل گیاه پنج انگشته 

اره میگن گیاه پنج انگشت و قطره و قرص اینا همه یکی ان 

ولیییییی امان از گیاهش مزه زهر مار میده

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله همون گیاه پنج انگشته.منم تنبلی دارم و پریودم نامنظم بود.جوشانده پنج انگشت میخورم پریودم خیلی منظ ...

شما هم بدون دارو پریود نمیشدین ؟ من تنبلی شدید دارم تخمدانام پر کیست شده رحمم نازک شده ازبس تخمک گذاری نداشتم و پریود نشدم   خیلی ناراحتم از این موضوع یعنی واسه منم جواب میده ؟ 

قطره زمان میبره بعدش تلخ قرص بخر عالیه تجربه داشتم بهت میگم بخر بخور جواب گرفتی براحاجت دل منم دعاکن

قربونت عزیزم چشم حتما دعاتون میکنم ان شاءالله به همه خواسته هاتون برسین عزیزم