2777
2789
عزیزم بذار بیاد واین روزا پیشت باشه بعدزایمان ادم یع کوچولو افسردگی میگیره شرایط خانوادگیتو حوری هماعنگ کن که فشارنیاد بهت چون تازه بعدزایمان اعثابت ضعیف میشه بایدخیلی محتاط باشی که افیرده نشی پس بذارحالاکه نازت خربدارداره دورت باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر ازحالا بع بعدشادشادباش چون این روزای اخربارداری نقش مهمی تو افسردگی بعدزایمان داره ها مواظب باش عزیزم برو به سلامت مطمین باش شوهرا که انقدرمامانشو دوست داره مرد خوبیه قدرشناسه میتونی روش حساب کنی میدونم اذیت میشی ولی مردی رومیشناسم که لاوجودبارداری زنش دختر سی ساله ای روصیغه کرده و هرشب کنارشه بازم خداروشکر که همچین شوهری دا ری گلم که دوستت داره اشتباهاتشمبخاطر کوچولوت ببخش
باران جون خیلی خیلی برات خوشحال شدم.مطمین باش حالا که باباش و خواهرش اومدن حتما مامانش هم در جریانه و خودشو جمع میکنه ،حالا که اینقدر شوهرت غرورشو شکست تو هم کوتاه بیا برگرد ولی حرف بزنید نذار تو.سکوت چیزی حل نشده بمونه،بهش بگو بچه دو سال برا تویه هفت تا نه سالگی ولی میندازم روت میرم،اینطوری هم فهموندی که نمیتونه تهدیدت کنه با بچه هم حساسیت نشون ندادی
خدا رو شکر مشکلت داره حل میشه....خیلی تو فکرا بودم. ایشاالله از این به بعد فقط تو زندگیت خوشی باشه و آرامش

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.