2777
2789
ممنونم من تابستون تیر شروع کردم تا مهر اخراش خوندم به خاطر دلایلی کلا نخوندم دیگه الان میخوام دوبار ...

ببین خب باید براساس هدف و رتبه ای که مد نظرت هست پیش بری

اگه مثلا میخوای پزشکی قبول بشی باید تعداد کمتری از مباحث سخت و پردردسر رو انتخاب کنی و حذف کنی که انرژیت هدر نره

بعد لطفا الان که تصمیم گرفتی دوباره شروع کنی پای تصمیمت بمون و دوباره داخل عید خوندن رو متوقف نکن

لیست تمام مباحثی که باید خونده بشه واسه هر درس رو جدا جدا و ریز به ریز و فصل به فصل بنویس و براساس اهمیت و میزان تسلط اولویت بندی کن 

طبق یه برنامه اصولی و واقع بینانه مباحث رو بگنجون و شروع کن

از حجم بالای مطالب هم نترس

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاهل

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

من مجردم

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

تو شهرمون و طایفه مون اکثرا که من میشناسم آشنا و دوست متاهلن بچه دارن 

خودم هنوز ۲۳ سال نیستم بچه دومم رو باردارم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
۲۴ سالمه ده ساله ازدواج کردم یه دختر چهارساله دارم

چه جالب منم 23سالمه 9ساله ازدواج کردم با این تفاوت که من سه تا بچه دارم دختر اول 7سالشه دومی 2.5 سالشه و پسرم 6ماه است شما هم مثل من زود شوهرتون دادند خانواده ؟

تو خانواده ما اکثرا مجرد هستن و دنبال تحصیل

اما متاهل هم دیدم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

اطراف مامتاهلن بیشتر

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

اکثرامجردن فقط خودم ودخترداییم توفامیل زودازدواج کردیم الانم 7.نیم ساله ازدواج کردم هنوزبچه ندارم

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
10سال ازدواج کردی دخترت ۴سالشه! البته خب بخاطر سنت کم بوده  دیر باردار شدی

از سال ۹۱ تا ۹۴ عقد بودم یعنی نرفته بودم سر خونه زندگیم ۹۴ عروسی گرفتیم تا سه سال ام حامله نشدم